Sponsors

Corona

Kantine open voor afhalen

23 september 20:15  Het belooft weer een mooie korfbalzaterdag te worden met leuke wedstrijden, goed korfbalweer en ....de kantine is gewoon open. Let op: je kunt de kantine betreden om te bestellen en eten en drinken af te halen; op deze manier hoeven we bij de ingang geen Coronacheck te doen. Eten, drinken en zitten kan buiten op het terras.meer »

169x gelezen

Corona en de korfbalsport

6 september 20:30  Het gaat dan toch echt gebeuren, we gaan weer gewoon wedstrijden spelen, reizen naar uitwedstrijden, publiek langs de lijn begroeten en de kantine en douches weer gebruiken. Hier zijn we natuurlijk heel gelukkig mee, maar dat betekent nog altijd dat we ons verstand moeten blijven gebruiken.meer »

190x gelezen

Update COVID-19 en sport

28 juni 14:00  Op vrijdag 18 juni jl. was er weer een persconferentie van minister president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge waarin verruimingen werden aangekondigd per 26 juni. Voor de sport zijn bijna alle maatregelen opgeheven. Een samenvatting vind je hieronder.meer »

253x gelezen

Terras open, versoepelingen per 26 juni

14 juni 18:15  Het was nog even wennen afgelopen zaterdag, want natuurlijk is het wat krom dat de chauffeurs van de gastploegen wel langs de zijlijn een wedstrijd mogen bekijken, maar de ouders van de thuisspelende Albatrosteams niet. Het is nog even niet anders, publiek is (nog) niet welkom, maar het Albatrosterras is wel open.meer »

464x gelezen

Coronaprotocol per zaterdag 5 juni

2 juni 17:00  Per 5 juni is de lockdown voorbij en gaan we heel veel coronamaatregelen versoepelen. Voor de korfbalsport betekent dit dat iedereen wedstrijden mag spelen, de 18-plussers alleen onderling, maar voor de jeugd wordt er zelfs een competitie op drie zaterdagen in juni georganiseerd. Zie hiervoor het andere nieuwsbericht.meer »

932x gelezen

Geen veldcompetitie in het voorjaar

22 april 20:45  In alle klassen zal dit voorjaar helaas geen veldcompetitie kunnen plaatsvinden. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond en het eerder gepresenteerde openingsplan. Uit het openingsplan is af te lezen dat in fase twee enkele versoepelingen voor de buitensport onder voorwaarden zullen plaatsvinden. Welke versoepelingen dit zullen worden, is op dit moment onbekend.meer »

388x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!