Corona - CKV Albatros

Sponsors

Corona

Coronavrij sporten en sport kijken

26 februari 17:00  Sinds 25 februari 2022 kunnen we, twee jaar na het begin van de ellende in Nederland, weer coronavrij sporten en sport kijken. De QR-check, mondkapjes, de afstandregel en de vaste zitplaats is verleden tijd, de kantine mag weer onbeperkt open en publiek is welkom op de tribune.meer »

632x gelezen

Regels voor hervatting korfbal bij Albatros

26 januari 21:15  Geweldig dat we aanstaande zaterdag alweer van start gaan, maar het gebruik van accommodaties en het gedrag van spelers en publiek is nog wel aan voorwaarden onderhevig. Iedereen mag binnen en buiten sporten. Sportwedstrijden zijn toegestaan en onder voorwaarden is ook publiek bij die wedstrijden toegestaan. Er gelden voorwaarden, onder andere voor het dragen van mondkapjes en het gebruik van het coronatoegangsbewijs. meer »

581x gelezen

Hervatting binnentraininingen en hoop op herstart competitie

16 januari 13:30  De Rijksoverheid heeft met ingang van 15 januari versoepelingen aangekondigd waarbij er voor de sport meer mogelijk is. Er mag weer nagenoeg zonder beperking binnen de eigen vereniging worden getraind en onderlinge wedstrijden worden gespeeld in de zaal. Dit alles wel zonder publiek. meer »

1375x gelezen

Buiten sporten voor personen tot en met 17 jaar verruimd

3 januari 20:30  Vanaf dinsdag 11 januari wil het kabinet alle sportlocaties buiten tot 20:00 uur openen voor kinderen tot en met 17 jaar. Momenteel kunnen zij buiten sporten tot 17:00 uur, maar vanaf dinsdag 11 januari kan dat dus zeer waarschijnlijk tot 20:00 uur. meer »

619x gelezen

Lockdown treft ook de korfbalsport

19 december 21:15  De Rijksoverheid heeft zojuist bekendgemaakt dat de coronamaatregelen verder zijn aangescherpt. Met ingang van zondag 19 december tot in ieder geval 14 januari zijn binnensportlocaties gesloten. Buitensportlocaties mogen open tussen 5.00 uur en 17.00 uur. meer »

885x gelezen

Coronaregels, het wedstrijdprogramma, rij-ouders, de FAQ

6 december 19:45  Het was natuurlijk wel een heel gedoe afgelopen zaterdag voor alle korfbalclubs om hun thuisprogramma rond te maken. Zelfs vrijdagmiddag kwamen er nog berichten door van clubs die in de maand december helemaal niet willen spelen. Gelukkig mogen we ons gelukkig prijzen met WhatsApp, e-mail en de flexibiliteit van korfballers en scheidsrechters bij Albatros,meer »

705x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!