Nieuws G-Team - CKV Albatros

Sponsors

Nieuws G-Team

Gezellig én warm NK G-team

26 juni 22:00  Zaterdag vertrok het G-team naar Houten om deel te nemen aan het NK. Iedereen moest vroeg uit de veren want we vertrokken al om 8:15 uur! Keurig op tijd kwamen we met een busje en twee auto’s om 9:00 uur bij korfbalvereniging Victum aan. Daar werden we hartelijk ontvangen en naar onze plek gebracht, bij de A van Albatros! Als eerste mochten wij het veld oplopen met de Albatrosvlag en al snel stonden we met alle verenigingen rondom het veld. Een mooi gezicht!meer »

232x gelezen

G-team naar NK in Houten

19 juni 22:15  Het G-team van onze club neemt op zaterdag 24 juni deel aan het Nederlands Kampioenschap G-korfbal in Houten. Het toernooi vindt tussen 10.00 en 16.00 uur plaats op de velden van Victum.meer »

160x gelezen

Winst en verlies voor Albatros G

15 mei 22:30  Zaterdag speelde het G-team twee sportieve wedstrijden in een heerlijk lentezonnetje bij KCR in Ridderkerk. Het was een bijzondere dag voor Marit, die haar debuut maakte. Het was voor haar de eerste keer dat ze aan een échte wedstrijd meedeed en dat ging hartstikke goed! Ze heeft beide wedstrijden helemaal mee gespeeld en heeft zelfs een paar goede kansen gehad. Superleuk om te zien hoe goed ze mee speelde maar ook hoe de andere spelers in haar vak, zoals Bob en Samantha haar ondersteunden. Echte teamsport!meer »

206x gelezen

Albatros G-team nèt geen kampioen

3 april 21:15  Het G-team speelde zaterdag 1 april (haha) twee spannende wedstrijden. De eerste wedstrijd tegen IJsselvogels kwamen we eigenlijk steeds 1 punt achter. Door mooie doelpunten van Bob en Maarten kwamen we weer gelijk. Na de wissel zorgde Guido ervoor dat we, na een 2-3 achterstand, toch weer gelijk kwamen.meer »

261x gelezen

Gezellige bingo-avond G-team

13 maart 21:00  Vrijdag had het G-team een gezellige bingo-avond. De sfeer zat er goed in en er waren leuke prijzen te winnen. Er werd dan ook fanatiek gespeeld met tussendoor een lekker hapje en drankje. Jammer dat niet iedereen er bij kon zijn. Hopelijk de volgende keer weer!meer »

257x gelezen

G-team goed op dreef!

30 januari 21:45  Zaterdag 28 januari was het een gezellige drukte in de hal, met vijf G-teams die er met elkaar een aantal sportieve wedstrijden van maakten. Helaas had Vriendenschaar op het allerlaatst afgezegd waardoor zowel Albatros als Tempo G2 maar één wedstrijd konden spelen. Dat hebben we enigszins opgelost door tussendoor een oefenpartijtje tegen elkaar te spelen, aangevuld met spelers van IJsselvogels. meer »

215x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!