Sponsors

Nieuws G-Team

Jubileum G-team

5 juli 22:00  Zoals al eerder vermeld, viert het G-team op 27 augustus haar 25-jarig bestaan. We nodigen alle Albatrosleden vanaf de B-teams van harte uit om mee te doen aan de feestelijke activiteiten. Er zijn ook teams die op deze dag oefenwedstrijden hebben en hierdoor misschien niet mee kunnen doen aan de zeskamp. Geef je dan gezellig op voor de barbecue!meer »

210x gelezen

G-team is jarig!

20 juni 22:15  In september 1997 is het G-team bij Albatros van start gegaan. Nadat er in mei een Open Dag was gehouden, waar onder andere een demonstratiewedstrijd te zien was tussen het G-team van WION en een jeugdteam van Albatros, vond op woensdag 10 september de eerste (proef) training plaats. Daar kwamen toen 12 spelers op af en sindsdien trainen we alle jaren elke woensdagavond, zowel op het veld als in de zaal.meer »

384x gelezen

Special Olympics 2022

13 juni 22:30  Het G-team beleefde een topweekend in Twente! Vrijdagochtend om half 11 verzamelden we op de parkeerplaats van Albatros. Uitgezwaaid door een aantal ouders, Sanne én baby Juul vertrokken we om 11 uur richting Twente. Helaas zonder Guido, die teveel last had van zijn enkelblessure, wát een pech!meer »

440x gelezen

Special Olympics in Twente

31 mei 21:45  Op vrijdag 10 juni om 11:00 uur vertrekt het G-team richting Twente om, samen met 3000 andere sporters en coaches, mee te doen aan de Special Olympics 2022! Albatros doet al voor de vierde keer mee aan dit bijzondere toernooi maar de laatste keer is inmiddels alweer 8 jaar geleden.meer »

440x gelezen

Laatste wedstrijden G-team

23 mei 0:15  Zaterdag 21 mei hadden we de twee laatste wedstrijden van het G-team bij Korbatjo in Oud-Beijerland met de spelers Maarten, Guido, Bob, Ousama, Joop, Raphaela, Simone en Samantha. De 1e wedstrijd tegen KCR ging het team zeer goed van start. meer »

186x gelezen

G-team pakt punt in Ridderkerk

4 april 21:45  Het G-team speelde zaterdag twee wedstrijden tegen dezelfde tegenstanders als bij Albatros in februari. De eerste wedstrijd tegen Merwede begon nogal fel; hier en daar lag er een speler op de grond en klonken er bij de tegenstander woorden die niet voor herhaling vatbaar zijn.meer »

184x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!