Nieuws G-Team - CKV Albatros

Sponsors

Nieuws G-Team

Haagse korfbaldagen

14 november 22:15  Zaterdag nam het G-team deel aan de Haagse Korfbaldagen, een meerdaags sportevenement voor junioren, senioren en G-teams in Den Haag en omstreken. Het G-team speelde tegen Dijkvogels een leuke wedstrijd. Beide ploegen gingen gelijk op en het was echt spannend. Guido, Bob, Samantha en Joop (als dame) speelden de bal prima rond en Maarten, Cas, Raphaëlla en Simone hielden de ballen goed tegen in de verdediging. Guido gaf een prachtige doorloopbal aan en Bob maakte die knap af. Gelijkspel had terecht geweest maar helaas scoorde Dijkvogels nét een puntje meer: 1-2.meer »

193x gelezen

Jubileum G-team

5 juli 22:00  Zoals al eerder vermeld, viert het G-team op 27 augustus haar 25-jarig bestaan. We nodigen alle Albatrosleden vanaf de B-teams van harte uit om mee te doen aan de feestelijke activiteiten. Er zijn ook teams die op deze dag oefenwedstrijden hebben en hierdoor misschien niet mee kunnen doen aan de zeskamp. Geef je dan gezellig op voor de barbecue!meer »

266x gelezen

G-team is jarig!

20 juni 22:15  In september 1997 is het G-team bij Albatros van start gegaan. Nadat er in mei een Open Dag was gehouden, waar onder andere een demonstratiewedstrijd te zien was tussen het G-team van WION en een jeugdteam van Albatros, vond op woensdag 10 september de eerste (proef) training plaats. Daar kwamen toen 12 spelers op af en sindsdien trainen we alle jaren elke woensdagavond, zowel op het veld als in de zaal.meer »

533x gelezen

Special Olympics 2022

13 juni 22:30  Het G-team beleefde een topweekend in Twente! Vrijdagochtend om half 11 verzamelden we op de parkeerplaats van Albatros. Uitgezwaaid door een aantal ouders, Sanne én baby Juul vertrokken we om 11 uur richting Twente. Helaas zonder Guido, die teveel last had van zijn enkelblessure, wát een pech!meer »

697x gelezen

Special Olympics in Twente

31 mei 21:45  Op vrijdag 10 juni om 11:00 uur vertrekt het G-team richting Twente om, samen met 3000 andere sporters en coaches, mee te doen aan de Special Olympics 2022! Albatros doet al voor de vierde keer mee aan dit bijzondere toernooi maar de laatste keer is inmiddels alweer 8 jaar geleden.meer »

618x gelezen

Laatste wedstrijden G-team

23 mei 0:15  Zaterdag 21 mei hadden we de twee laatste wedstrijden van het G-team bij Korbatjo in Oud-Beijerland met de spelers Maarten, Guido, Bob, Ousama, Joop, Raphaela, Simone en Samantha. De 1e wedstrijd tegen KCR ging het team zeer goed van start. meer »

225x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!