Over ons - CKV Albatros

Sponsors

Over ons

Welkom! 

De Zwijndrechtse Christelijke korfbalvereniging Albatros werd in 1954 opgericht door Gerard Joris Los en is in de jaren uitgegroeid tot een grote korfbalvereniging en een begrip in de gemeente Zwijndrecht. 

Medio 2005 verhuisde de club van het gras van Bakestein naar de kunstgrasvelden en de sporthal van sportpark Develstein aan de Develsingel in Zwijndrecht.

Er wordt bij Albatros van jong tot oud op allerlei niveaus gekorfbald. De allerjongsten leren spelenderwijs bij de welpen de beginselen van het korfbalspel. 

Bij de aspiranten (BC) en pupillen (DEF) wordt het allemaal wat serieuzer. De volgende stap is de juniorengroep, gevolgd door de senioren.

Bij Albatros wordt naast prestatiegericht korfbal ook recreatief korfbal gespeeld. Naast de op leeftijd gebaseerde groepen kent Albatros een recreanten/BBB-groep voor oud-korfballers en ouders èn een team voor mensen met een verstandelijke beperking, het G-team.

Lees in deze Nestregels alles over wedstrijden, trainingen, activiteiten, kleding, verzekering, normen en waarden en contactpersonen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!