Mogelijkheden - CKV Albatros

Sponsors

Mogelijkheden

Een korfbalteam ziet er professioneler uit met de naam van een sponsor op het wedstrijdtenue. En als dat korfbalteam vervolgens een wedstrijd speelt op een veld vol met sponsorborden van bedrijven uit de regio, heeft dat een positieve uitstraling naar de spelers en het publiek. Deze steun kunnen verenigingen, zowel financieel als mentaal goed gebruiken.

 

Een bedrijf wat zich door middel van sponsoring verbindt met een sport toont zich maatschappelijk betrokken en profiteert van het imago van de betreffende sport. Korfbal is een veelzijdige gemengde teamsport, met een sociaal karakter. In Nederland beoefenen inmiddels ruim 100.000 mensen deze sport, zowel op recreatief als prestatiegericht niveau. Het spel is de laatste jaren steeds sneller en dynamischer geworden, waardoor het ook aantrekkelijker is om naar te kijken.

 

Korfbalvereniging Albatros is financieel gezond, mede door de inkomsten behaald uit fondsenwervingsacties en sponsoring. Echter, de sponsorcommissie van ckv Albatros is altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die zich willen verbinden aan de vereniging. Sponsoring kan op verschillende manieren; bijvoorbeeld sponsoring van de wedstrijdkleding, reclameborden rondom het veld of in de zaal, het sponsoren van de wedstrijdbal, advertentie op TV of het sponsoren van een toernooi.
De sponsorcommissie gaat graag met u in gesprek om te kijken welke vorm van sponsoring aansluit bij uw bedrijf. Een kans die u niet mag laten liggen!

Als u interesse heeft, kunt u voor meer informatie contact opnemen met de sponsorcommissie via: sponsoring@ckvalbatros.nl of benader ons persoonlijk.

Jindra Boom
Jasmijn Goud
Chris Hagedoorn
Laura den Hoed-Baidenmann
Johan Limberger
Max van de Pol

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!