Nieuwsberichten - CKV Albatros

Sponsors

Nieuwsberichten

Heeren van Eijck-toernooi in de Develsteinhal

Gisteren, 22 september 12:45  Albatros heeft een nieuwe hoofdsponsor vastgelegd voor het oefentoernooi aan het begin van de zaalperiode. Leon Teunissen tekende donderdagavond namens Heeren van Eijck het contract waarmee het bedrijf garant staat voor de komende editie met de mogelijkheid tot jaarlijkse verlenging. meer »

49x gelezen

Even voorstellen: Lars van Heiningen

21 september 19:45  Hij is 26 jaar, wordt op 10 oktober 27, korfbalde heel zijn leven bij RWA en is nu in het Albatrosshirt te bewonderen. Zijn naam: Lars van Heiningen, van beroep consultant bij Profource, samenwonend met Hannah in Kralingen die bij de rechtbank in Utrecht werkt.meer »

118x gelezen

Schema teamfoto's (deel 2)

18 september 22:00  Bijna alle ingedeelde teams hebben afgelopen zaterdag acte de presence gegeven en zijn op de foto gegaan. We gaan vrolijk verder met ons schema en hopelijk lukt het om eind september alle teams op de foto te hebben.meer »

217x gelezen

Oud Papier..... nieuwe vrijwilligers gezocht

18 september 21:15  Voor het team Oud Papier Albatros, ofwel OPA, zoeken wij leden en/of ouders die één keer in de twee maanden op een vrijdagavond oud papier kunnen ophalen in de wijk Heer Oudelands Ambacht, Nederhoven of Walburg. De inkomsten voor Albatros zijn geweldig mooi en met vele vrijwilligers brengen we veel op. Jaarlijks gaan we voor rond de 12000 euro, afhankelijk van de prijs die we krijgen voor het oud papier.meer »

77x gelezen

The Hunt of Albatros!

18 september 21:15  Het is even geleden maar het is weer tijd voor een BAAS activiteit! Dit keer iets anders, iets nieuws, iets uitdagends, iets wat buiten plaats vindt en wat zal dat zijn? Op vrijdagavond 13 oktober organiseren wij The Hunt waarbij je zelf de route bepaalt binnen Zwijndrecht!meer »

188x gelezen

Uitslagen zaterdag 16 september

17 september 21:30  De korfbalvereniging Albatros heeft de tweede competitiezaterdag met veel positieve uitslagen afgerond. Op het thuisveld in Zwijndrecht werden negen overwinningen geboekt en in uitwedstrijden was er zeven keer winst voor Albatros. Met name de DEF-jeugd presteerde goed met winst voor D1, D3, D4, E1, E3, E5, F1 en F2. meer »

225x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!