Sponsors

Buiten sporten voor personen tot en met 17 jaar verruimd

3 januari 2022 20:30


Vanaf dinsdag 11 januari wil het kabinet alle sportlocaties buiten tot 20:00 uur openen voor kinderen tot en met 17 jaar. Momenteel kunnen zij buiten sporten tot 17:00 uur, maar vanaf dinsdag 11 januari kan dat dus zeer waarschijnlijk tot 20:00 uur.

Tijdens het sporten hoeven zij geen 1,5 meter afstand te houden.  Zij mogen in teamverband sporten en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club.

Trainen tot en met maandag 10 januari:
Voor deze dagen gelden de onlangs gecommuniceerde traininstijden.

Trainen vanaf dinsdag 11 januari
De TC van Albatros is daarom opnieuw met de trainingstijden aan de slag gegaan en heeft via de coördinatoren een conceptschema verspreid voor de periode vanaf dinsdag 11 januari. Als alle reacties binnen zijn zal het definitieve nieuwe trainingsschema bekend gemaakt worden.
Doordat spelers vanaf 18 jaar nog niet in teamverband mogen sporten, zijn de trainingsuren van de A en seniorenteams nog niet ingevuld. De vraag staat uit bij de A-trainers of er behoefte is om met de spelers t/m 17 jaar wel te trainen, zodat ook zij nog in het schema ingepast kunnen worden.

Onderling oefenen op zaterdag
Ook willen we zaterdag 8 januari en zaterdag 15 januari gebruiken om jeugdteams onderling te laten partijen op het veld. 

 

We hopen dat er na de persconferentie van 14 januari ook weer meer mogelijk wordt voor leden vanaf 18 jaar, we zullen jullie daarna uiteraard weer opnieuw informeren.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!