Sponsors

Lockdown treft ook de korfbalsport

19 december 2021 21:15


De Rijksoverheid heeft zojuist bekendgemaakt dat de coronamaatregelen verder zijn aangescherpt. Met ingang van zondag 19 december tot in ieder geval 14 januari zijn binnensportlocaties gesloten. Buitensportlocaties mogen open tussen 5.00 uur en 17.00 uur.

Volwassenen van achttien jaar en ouder mogen buiten met maximaal twee personen op anderhalve meter afstand sporten, exclusief instructeur. Kinderen tot en met zeventien jaar hoeven tijdens het sporten buiten geen anderhalve meter afstand te houden en mogen trainen en wedstrijden spelen tegen teams van de eigen vereniging.

De TC van Albatros was afgelopen week net begonnen met een inventarisatie voor de komende weken om te kijken of er mogelijkheden zijn om binnen of buiten te trainen. Binnen gaat voorlopig niet lukken, maar mogelijk kan er na de Kerst door de jeugd toch nog buiten getraind worden. Hou de publicaties in de gaten.

Alle maatregelen voor de sport vind je hier.

Topsportcompetities
De topsportcompetities zijn uitgezonderd van de afgekondigde aangescherpte maatregelen. Dit betekent dat de (reserve) Korfbal League door kan gaan en dat korfballiefhebbers hierdoor toch kunnen genieten van korfbalwedstrijden via het platform Eyecons.

Korfbal Challenge
Voor de Talenten Challenge die gehouden zou worden van 27 tot 30 december in het Topsportcentrum in Rotterdam betekent dit dat deze geannuleerd wordt. Ook het ingekorte avondprogramma van de Korfbal Challenge zal niet doorgaan.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!