Sponsors

Gerard Los Vaardigheidsdag afgelast en verlenging maatregelen

15 december 2021 22:15


Helaas heeft de organisatie van de GLV-dag moeten besluiten geen Vaardigheidsdag in de komende Kerstvakantie te organiseren. Gezien de geldende Corona-maatregelen is het niet wenselijk om diverse jeugdgroepen te mixen en met veel korfballers tegelijk in de zaal actief te zijn. We vinden het heel erg jammer, maar het lijkt ons een verstandige keus, ook gezien de komende sluiting van de basisscholen.

Dit betekent wel dat de winnaars van mei 2021 de wisselbeker nog wat langer in bezit mogen houden. We hopen de editie van seizoen 21/22 in het voorjaar (mei/juni) van 2022 buiten te organiseren, natuurlijk mits de Coronasituatie dit toelaat.

De Rijksoverheid heeft gisteren bekend gemaakt dat de huidige coronamaatregelen verlengd worden tot en met vrijdag 14 januari 2022. Helaas heeft dat ook gevolgen voor sportbeoefening. Rond de volgende persconferentie komt het KNKV met nadere informatie over het vervolg van de korfbalcompetitie.

In de tussentijd inventariseert het TC bij alle trainers of er belangstelling is om te blijven trainen. Dit betreft dan de periode na de Kerstdagen en men kijkt dan naar mogelijkheden doordeweeks overdag en op de zaterdagen vanaf 8 januari. De ontwikkelingen van het Coronavirus en de mededelingen vanuit de persconferenties van Rutte zijn mede bepalend voor de lastige beslissingen die hierin genomen moeten gaan worden. Wordt vervolgd, dus hou de publicaties in de gaten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!