Sponsors

Uitslagen zaterdag 13 april

14 april 2024 17:45

Op deze heerlijk zomerse korfbalzaterdag werd het toch nog best druk op het Albatrosveld. Er stonden vier competitiewedstrijden gepland en deze thuiswedstrijden werden allemaal in winst omgezet.
E6 beet het spits af tegen DSO E3 en won ruim met 10-2. D3 speelde een spannende wedstrijd tegen HKC D2 en won uiteindelijk met 9-7.

C1 speelde een goede eerste helft tegen Nieuwerkerk C1 en ging met 8-3 de rust in. In de tweede helft waren de doelpunten duurder en drongen de gasten nog even aan. Twee fraaie treffers van Luuk Bakker zorgden weer voor een ruime voorsprong en de winst voor de ploeg van Marthijn en Wouter: 11-6.

Het 10e mocht ook eens op het hoofdveld spelen en maakte daar dankbaar gebruik van de ambiance: 14-10 tegen KCR 8. De uitwedstrijd van E7 bij Springfield in Hoeven ging met 5-2 verloren.

Komende week zijn er bekerwedstrijden voor A1 en B1. B1 speelt dinsdag uit bij Sporting Delta, A1 a.s. woensdag om 19.30 uur thuis tegen KCC/CK Kozijnen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!