Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Uitslag zaterdag 17 februari

18 februari 2024 17:45

In dit eerste weekend van de vakantie mocht senioren 8 als enige team nog een wedstrijdje spelen. Diverse spelers konden er helaas niet bij zijn dus was de eerste uitdaging een compleet team bij elkaar zien te krijgen. Heel veel dank aan Eva, Jordy, Kevin en Patrick die ervoor zorgden dat de wedstrijd door kon gaan.

Het 8e is nog in de race voor het kampioenschap en mocht in de uitwedstrijd tegen Het Bosch 1 geen fout maken. De wedstrijd tegen de Lexmondse tegenstander werd in de oude sporthal De Linde in Meerkerk gespeeld.

Albatros wist het eerste doelpunt te maken, maar Het Bosch liet zich niet kennen en pakte de 3-1 voorsprong. Gelukkig wist Albatros aan te haken en tot 5-5 ging de wedstrijd gelijk op. Halverwege de eerste helft raakte Albatros op stoom en de rust brak aan met een 7-12 voorsprong voor Albatros.
Na de rust probeerde Het Bosch, een vereniging met in totaal slechts zes teams, dichterbij te komen, maar Albatros bleef de voorsprong houden. De scheidsrechter beëindigde de wedstrijd met een eindstand van 13-22.

Zo kwam het 8e weer een stapje dichterbij het kampioenschap. Op 9 maart wacht de ontmoeting met uitdager PKC/Vertom 10 en valt ongetwijfeld de beslissing in deze poule.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!