Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Uitslagen zaterdag 9 december

10 december 2023 17:00

Vorige week waren we er al dichtbij, maar op zaterdag 9 december was er dan wel een 100% score voor de eerste teams van alle leeftijdscategorieën. Zowel S1, A1, B1, C1, D1, E1 en F1 wonnen hun wedstrijd.
De derby tussen de eerste teams van Albatros en Movado werd er niet één om erg lang over na te praten.

De verdedigingen waren bovenliggend en daardoor kregen de vele toeschouwers in de Develsteinhal geen spectaculaire wedstrijd te zien. Na een moeizame 3-3 halverwege de eerste helft scoorde Albatros acht keer op rij via acht verschillende spelers. Uiteindelijk kwamen 10 Albatrossers tot scoren in deze wedstrijd die duidelijk met 16-7 door Albatros gewonnen werd.

A1 ging naar Voorthuizen om te spelen tegen het onbekende Spirit A1. De Zwijndrechtse ploeg wist de thuisploeg pas in de slotfase af te schudden: 21-29. Met deze winst houdt Albatros de 3e plaats netjes in handen. B1 speelde een goede partij tegen Sporting Delta en won met 16-13. In de tweede helft kwam de Dordtse ploeg nog op één punt verschil, maar daarna liep de thuisploeg weer weg. Volgende week staat de wedstrijd tegen het nog ongeslagen PKC/Vertom in Papendrecht op het programma.

C1 had het lastig bij Merwede/Multiplaat, maar wist aan het langste eind te trekken: 9-12. De wedstrijd tussen D1 en PKC/Vertom D1 kende een bizar scoreverloop. De acht van Jair en René wist gedurende 30 minuten niet te scoren, maar de verdediging deed het ook prima. Vanaf de 1-1 ging het beter en de bevrijdende 3-1 afstandstreffer van Tijn was de “vorentscheidung”. Albatros won met 6-3 en ontvangt volgende week het ook nog ongeslagen HKC/Creon Kozijnen.

E1 versloeg RWA E1 met 18-5 en F1 was met 18-13 te sterk voor HKC. Beide teams waren later die dag de teams van de week bij de wedstrijd Albatros – Movado.

Albatros kent naast D1 en F1 nog zes ongeslagen teams namelijk senioren 2, senioren 7, senioren 8, D4, E2 en E5. Het 2e had zich ingesteld op een pittige ontmoeting met medekoploper TOP (A) 3, maar men kwam bedrogen uit. Er was geen sprake van een strijd, want de Zeeuwse tegenstander bleek heel zwak. Via 8-2 bij rust eindigde de wedstrijd bij 18-6. Jiri Verwater was zeven keer trefzeker, Michael Cornfield was goed voor vijf treffers.

Het 8e versloeg Het Bosch 1 uit Lexmond makkelijk met 20-8. D4 ging in Hoeven twee punten ophalen bij Springfield D2 (0-9) en E2 was met 9-5 te sterk voor Merwede/Multiplaat E1. E5 versloeg DVS’69 E4 met 2-4. Het zevende was deze zaterdag vrij.

Een lekkere overwinning was er voor senioren 3 dat DVS ’69 2 met 13-18 versloeg. Het 5e had in Robin Verwoert de matchwinner die in de laatste minuut in Eindhoven de winnende 24e treffer binnenschoot tegen Rust Roest 3. De laatste winstpartijen kwamen op naam van het 9e en D3. Een gelijkspel was er voor E6 dat met 2-2 de punten deelde met Vitesse E6.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!