Van het wedstrijdsecretariaat over het zaalgebruik - CKV Albatros

Sponsors

Van het wedstrijdsecretariaat over het zaalgebruik

13 november 2023 21:30


De eerste zaalzaterdag is achter de rug en het was een topdag qua resultaten, qua kijkplezier, qua drukte en qua gezelligheid. Toch zijn er natuurlijk altijd wat aandachtspunten die ervoor zorgen dat het programma nog wat soepeler verloopt.

Tijdschema
Hou als zaalwacht de aanvangstijden van de wedstrijden in de gaten en maan de scheidsrechters en teams aan om kort te rusten en snel aan de wedstrijd te beginnen. Het is niet leuk als de laatste wedstrijd van de zaterdag twintig minuten te laat begint.

Welpentraining
De welpen trainen iedere week om 10.00 uur in de Develsteinhal en zij trainen altijd in deel A, dat is de zaal die het dichtst bij de kantines is. B is de middelste zaal en C is de allerverste zaal, dus kijk in het weekprogramma in welk deel je moet spelen.

Buitenschoenen verboden
Afgelopen zaterdag is door de zaalwacht prima toezicht gehouden op de personen die de zaal betraden met buitenschoenen. Die mochten blauwe overhoesjes aantrekken en hopelijk zullen we de komende weken alleen maar coaches zien met zaalschoenen.

Zaalwachtkrat
Er is tegenwoordig een zaalwachtkrat met als inhoud de overhoesjes, de scorebordjes voor EF-wedstrijden, het zaalprogramma en naslagboekjes over spelregels en spelbepalingen. De krat staat in de tassenkast in de kantine en tijdens de wedstrijden natuurlijk in de zaalwachtruimte.

Niet te lang douchen
Verder nog een tip: douches zijn er om het zweet af te spoelen, niet om spelletjes te spelen en overstromingen in de gang te veroorzaken. Ouders en coaches, hou je kids ook na de wedstrijd alsjeblieft een beetje in de gaten?

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!