Geen eten en drinken op de tribune - CKV Albatros

Sponsors

Geen eten en drinken op de tribune

8 november 2023 11:30


Komende zaterdag start de zaalcompetitie. We hopen dat we een gezellig seizoen zullen hebben en met elkaar kunnen genieten van de prestaties van onze korfbalsters en korfballers.
Na afloop van een competitiedag blijkt dat er veel rommel achterblijft in kleedkamers, op de tribune en in de zaal. Dit vraagt van de mensen die het complex afsluiten altijd een extra inspanning om alles weer een beetje fatsoenlijk te maken.

Wij begrijpen heus wel dat er af een toe een banaan of een koek voor de wedstrijd wordt gegeten, maar gooi je afval dan in de bakken. Neem drinken zoveel mogelijk mee in herbruikbare flesjes, zodat lege flesjes niet blijven rondslingeren in de kleedkamers of elders.

Op de tribune is het strikt verboden om consumpties te nuttigen. Wij begrijpen dat het gezellig is om met een biertje in de hand een wedstrijd te bekijken, maar in het kader van de veiligheid en hygiëne mag het daar gewoon niet. Dus een vriendelijk maar ook dringend verzoek; laten we ons met z’n allen aan deze afspraken houden en onze consumpties in de kantine nuttigen. Bij de deur naar de tribune staat heel duidelijk en ook niet voor niets " Geen eten en drinken op de tribune “.

Komende zaterdag starten we weer met de verloting met de welbekende, mooie en lekkere prijzen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, slechts € 0,50 voor een lootje en de opbrengst is voor het grote tv-scherm in de kantine. Ook al win je dit keer niets, binnenkort kun je dan toch genieten van het mooie tv-scherm terwijl je in de kantine je patatje aan het eten bent 😉

Namens het bestuur, Max van de Pol

Geen_eten_en_drinken.jpeg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!