Bardiensten zaalseizoen - CKV Albatros

Sponsors

Bardiensten zaalseizoen

6 november 2023 21:30


Het zaalseizoen is alweer uit de startblokken en dus is het tijd voor een nieuw rooster voor de bar- en keukendiensten. En dat is natuurlijk geen straf achter de prachtig nieuwe bar en de mooie nieuwe keuken! De eerste twee zaterdagen (11 en 18 november) zijn al ingevuld en de meeste teams zijn al hier al over geïnformeerd. Schrijf de data vast in je agenda en kom op tijd... Het is vervelend als er niemand voor de bar en/of de keuken is.

Het volledige rooster

Zoals jullie kunnen zien, zijn in de ochtend de jeugdteams al ingedeeld. Dit is een uur voor of een uur na de wedstrijd. Meestal is 1 persoon voor de bar (in het zaalseizoen) wel voldoende, met zijn tweeën is natuurlijk wel veel gezelliger. Dit betekent automatisch dat je vaker aan de beurt bent met je team, maar wel veel korter. Zie je nog een gaatje in het rooster waar je ook een bardienstje of een keukendienst kunt doen, geef je vooral op!

Ook de overige diensten zijn een stukje korter geworden. Dit betekent dat we meer mensen nodig hebben op een zaterdag. Doordat het maar twee uurtjes is, hopen we dat het makkelijker in te vullen is. Ook hier betekent het dat je als team vaker aan de beurt bent, maar dus wel minder lang per keer. 

Geef je vóór 18 november op voor een bar- en/of keukendienst via mail (annefab@hotmail.nl), whatsapp (06-48117752, Annemarie) of spreek Esther/Annemarie eventjes aan. Daarna worden de gaten gevuld. We hopen op een goed gevulde kantine met gezellig 'personeel'! Alvast bedankt voor jullie medewerking!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!