Trainer(s) nieuwe leden gezocht! - CKV Albatros

Sponsors

Trainer(s) nieuwe leden gezocht!

6 november 2023 20:45


Hé jij daar, sla dit oproepje niet zomaar over, want hoe leuk is het dat onze vereniging zo vaak verzoekjes krijgt van kinderen die heel graag een keer bij ons willen meetrainen?

Met de zaalcompetitie voor de deur, kunnen we nu niet direct nieuwe teams opstarten en onze bestaande teams zitten aardig vol, maar we zouden kinderen wel heel graag de mogelijkheid bieden om uit te proberen of korfbal iets voor hen is en als dit zo is, om te blijven trainen tot we dat nieuwe team wel op kunnen starten.

En het mooie, we hebben hier gewoon zaalruimte voor en wel op de maandag in Het Loket van 18 tot 19 uur. Maar we missen dus een trainer en hopen dat jij nu denkt: wat leuk, natuurlijk wil ik een klein groepje kinderen laten ervaren hoe leuk korfbal wel niet is! Ervaring leert dat de meeste aanmeldingen voor dit soort trainingen in de F- en E-leeftijd vallen met af en toe wat D'tjes.

Dus wat zoeken we:
  • Iemand die op maandag beschikbaar is van 18 tot 19 uur (het is dus maar 1 enkel uurtje per week).
  • Iemand die dit tijdens het zaalseizoen wil doen, langer mag natuurlijk altijd, maar op het veld hebben we nog iemand beschikbaar.
  • Het liefst een 18-plusser (maar laat je vooral niet afschrikken als je net wat jonger bent).

Denk je nu, dat lijkt me leuk (of dat lijkt ons leuk, want samen is nog gezelliger natuurlijk), neem dan snel contact op met Mariska Buitendijk, contactpersoon F-jeugd, 06-45602936.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!