Rooster bar- en keukendiensten - CKV Albatros

Sponsors

Rooster bar- en keukendiensten

4 september 2023 22:30


Afgelopen seizoen heeft het soms enige moeite gekost om de barbezetting én de keukenbezetting rond te krijgen. Gelukkig is dit meestal gewoon prima gelukt aan de bar. De keuken is soms wat moeilijker in te vullen. Inmiddels is er een nieuwe keuken en de nieuwe bar komt ook binnenkort, reden temeer om een bar-/of keukendienstje te doen, nietwaar…?

We gaan dit seizoen een nieuwe manier van inroosteren proberen. Dit houdt in dat de ouders van jeugdleden net voor en net na de wedstrijd van hun kind worden ingedeeld. Ook proberen we de diensten een stuk korter te maken. We verdelen de diensten over de teams. We verwachten dat de teams (ouders) dit onderling regelen en zorgen dat er per keer 2 personen aanwezig zijn om de bardienst te doen. We snappen dat sommige ouders ook training geven en wellicht nog andere vrijwillige taken doen, het is misschien mogelijk om het binnen het team met elkaar in te vullen.

De keuken is dit veldseizoen vanaf 11.00 uur geopend voor tosti’s, broodje ham/kaas en broodjes gezond, van 16.00 – 18.45 uur kun je ook een frietje en/of een snack bestellen. 

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers voor bar en/of keuken, dus stuur gerust een berichtje aan Esther (06-38793902) of Annemarie (06-48117752) om je aan te melden. Zeker keukenprinsen en -prinsessen zijn zeer welkom.

Hierbij het barrooster voor het veldseizoen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!