Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

B1 verliest bekerfinale

8 juni 2023 9:45

Het is Albatros B1 woensdagavond 7 juni niet gelukt om opnieuw het bekertoernooi voor de B-jeugd te winnen. Het werd op het veld van Movado in Dordrecht een heuse thriller waarbij Nieuwerkerk na verlenging aan het langste eind trok.

De eerste treffer op het drukbevolkte knusse veld van Movado was voor Nieuwerkerk en vervolgens ontspon zich in de eerste helft een doelpuntrijke wedstrijd. Albatros boog een 7-4 achterstand om in een 7-9 voorsprong . De ploeg van Caroline en Mattijs miste in de eerste helft drie strafworpen, maar ging toch met 8-9 de rust in.

In de tweede helft speelde Albatros met windje tegen, zon in het gezicht en aan de kant van de Albatrossupporters en waren de treffers aan beide kanten schaarser. Tara scoorde uit een strafworp de 13-14 maar helaas viel de gelijkmaker vlak voor tijd; verlengen dus. In de extra tijd hees Peter Albatros met een afstandsschot weer langszij, maar twee verre treffers van Nieuwerkerk bezegelden het lot van de Zwijndrechtse ploeg: 17-15.

Geen beker mee naar huis, maar wel een mooie herinneringsmedaille voor Coen, Daan, Esmee, Jasmijn, Lars, Linde, Nadia, Noa, Peter, Tara, Thijs, Thom, Timon en beide coaches.

Albatros B1 kan terugkijken op een mooi bekerseizoen en de supporters worden bedankt voor hun enthousiaste steun!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!