Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

A1 uitgeschakeld in de beker

21 april 2023 23:45

Albatros A1 is woensdagavond 19 april verrassend uitgeschakeld in het bekertoernooi. De halve finale tegen Movado ging in Dordrecht met 17-15 verloren en daardoor loopt de ploeg van Jasper en Remco de finale mis.

De Zwijndrechtse acht speelde in de eerste helft weinig inspirerend. Bij rust stond er dan ook een terechte 10-7 achterstand op het scorebord. In de tweede helft zette Albatros wel een tandje bij en kwam via 13-13 weer langszij. Er werden meer duels gewonnen en meer rebounds gepakt en het leek allemaal nog goed te gaan komen.
Movado volhardde echter in haar aanvalsplan en wist Albatros opnieuw met uitgestelde verre afstandsschoten af te troeven.
Scheidsrechter Leverink floot bij 17-15 voor de laatste keer en dat was het startsignaal voor een Dordts feestje en een stevig baalmoment voor de Zwijndrechtse Hoofdklasser.

A.s. dinsdag ontvangt B1 DeetosSnel B1 voor de halve finale bij de B-jeugd. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!