Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Jorien naar Ahoy

12 april 2023 17:30

Dinsdagavond 11 april was het D-Day voor Jorien met PKC/Vertom A1. Er moest na 1 verloren en 1 gewonnen wedstrijd tegen KZ een derde allesbeslissende wedstrijd worden gespeeld om een ticket naar Ahoy te bemachtigen. Albatrosser Timo was juryvoorzitter en zag de tribune aan de overkant alsmaar voller worden met Albatrossupporters voor Jorien.

Ongeveer 50 Albatrossers waren deze dinsdagavond in iets groens gekleed naar Papendrecht getogen om Jorien te zien spelen en hoopten natuurlijk op een spannende wedstrijd met uiteindelijk een mooi resultaat. Deze wens kwam uit.

Na een vlugge achterstand van 0-2 en een ruststand van 12-10 (met een paar heel fraaie doelpunten van Jorien), leek het erop dat bij de start van de tweede helft de wedstrijd naar PKC ging. Waar bij PKC de heren heel sterk waren, was dit bij KZ het geval bij de dames.
In de tweede helft werd het uiteindelijk toch nog heel spannend toen KZ PKC tot op één doelpunt naderde. In de laatste minuut werd echter niet de gelijkmaker gescoord, maar scoorde PKC voor een verschil van twee doelpunten en werd de winst binnengesleept.

Namens heel Albatros van harte gefeliciteerd voor Jorien en zijn team, in Ahoy zullen we wederom van ons laten horen!