Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Uitslagen zaterdag 4 maart

5 maart 2023 20:00

Op zaterdag 4 maart waren vier Albatrosteams actief in de zaal en dat leverde een vijftig procent winstscore op. Albatros 3, 10 en D1 hadden een uitwedstrijd, maar het 8e speelde thuis. In de Develsteinhal leidde scheidsrechter in opleiding Kevin Zinsmeister de wedstrijd tussen Albatros 8 en Merwede/Multiplaat 5.

De Sliedrechtse ploeg had in de eerste helft minder moeite met scoren en leidde bij rust met drie doelpunten verschil. In de tweede helft wisten met name de Albatrosheren van afstand te scoren en zo boog de thuisploeg de achterstand om in een kleine voorsprong. Bij 16-15 klonk het verlossende laatste fluitsignaal en door deze overwinning doet het 8e nog altijd mee in de strijd om het kampioenschap.

In Eindhoven kwamen zowel D1 als senioren 3 uit tegen Rust Roest. D1 kwam in de Strijphal rap met 4-1 achter, waardoor de coaches naar een time-out moesten grijpen. Deze sorteerde effect en resulteerde uiteindelijk in een 7-26 overwinning. De invallers uit D2 speelden een goede wedstrijd.

Het 3e speelde een prima eerste helft en nam een ruime voorsprong (7-13) tegen Rust Roest 3. Helaas kon de ploeg het in de tweede helft niet meer bolwerken en ging de wedstrijd met 20-16 verloren.
Senioren 10 tenslotte kon in Hoeven geen vuist maken tegen de sterke koploper Springfield 1: 29-10.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!