Sponsors

Haagse korfbaldagen

14 november 2022 22:15


Zaterdag nam het G-team deel aan de Haagse Korfbaldagen, een meerdaags sportevenement voor junioren, senioren en G-teams in Den Haag en omstreken.
Het G-team speelde tegen Dijkvogels een leuke wedstrijd. Beide ploegen gingen gelijk op en het was echt spannend. Guido, Bob, Samantha en Joop (als dame) speelden de bal prima rond en Maarten, Cas, Raphaëlla en Simone hielden de ballen goed tegen in de verdediging. Guido gaf een prachtige doorloopbal aan en Bob maakte die knap af. Gelijkspel had terecht geweest maar helaas scoorde Dijkvogels nét een puntje meer: 1-2.

De tweede wedstrijd tegen Refleks/Dijkvogels Combi werd ook een zeer aantrekkelijke wedstrijd. Zowel Maarten als Bob wist te scoren maar ook de tegenstander deed dat tweemaal. Deze keer dus wél een gelijkspel: 2-2.

In de derde wedstrijd tegen Sporting Trigon begon de vermoeidheid al een beetje toe te slaan maar toch werd de bal nog prima rond gespeeld. Ook deze wedstrijd eindigde in 2-1, in het voordeel van Sporting Trigon. Guido gaf weer een mooie doorloopbal aan Bob.

De laatste wedstrijd werd een ruime overwinning voor Albatros. Tempo had een aantal nieuwe spelers en nog niet iedereen wist al hoe je moet verdedigen. Samantha kon hierdoor twee mooie doelpunten te maken en ook Guido wist de korf te vinden. Simone had teveel last gekregen van een blessure maar gelukkig wilde Laureen van Sporting Trigon, wel met ons meespelen.

Tussen de wedstrijden door hielden we onderling een strafworpencompetitie. Iedereen wist er wel een paar te maken. Guido scoorde er 6 en Cas maar liefst 7! Daarom mochten zij het na de wedstrijden opnemen tegen de beste strafworpennemers van de andere clubs. Zowel Cas als Guido hebben het heel goed gedaan en Guido is zelfs als derde geëindigd! Iedereen ging na afloop tevreden en met een mooie medaille naar huis.

Haagse_korfbaldagen_G_1.jpg

Haagse_korfbaldagen_G_2.jpg

Haagse_korfbaldagen_G_3.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!