Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Uitslagen zaterdag 29 oktober

30 oktober 2022 0:00

Albatros speelde op zaterdag 29 oktober in totaal negen wedstrijden, maar stapte slechts twee keer als overwinnaar van het veld. Het 5e versloeg op het thuisveld RWA 4 met 29-12 en sluit als Herbstmeister de veldcompetitie af. Het 5e won al achtmaal en heeft een doelsaldo van plus 72!

Het 2e nam revanche op de eerdere thuisnederlaag tegen Kinderdijk 2. Gebrand op de overwinning stond er een gemotiveerde ploeg in het veld die in de tweede helft na een 5-9 ruststand ruim afstand nam. Door een goede rebound kwamen veel spelers tot scoren en prijkte er een heerlijke 11-23 eindstand op het scorebord. Door de winst wipt Albatros over Kinderdijk heen en heeft nu de 3e plaats in de reserve 1e klasse in handen.

Albatros 3 haalde een puntje op bij VEO 4 dankzij goed verdedigend spel (10-10). Nipte nederlagen voor senioren 1, A1, B1 en C1. Het eerste redde het niet in de derby tegen Kinderdijk. Op het druk bevolkte veld in Alblasserdam kon het publiek onder een heerlijk herfstzonnetje genieten van een boeiende wedstrijd. De ploegen waren om en om bovenliggend, van 3-0 naar 6-8 en 10-10 bij rust. In de tweede helft tilde de thuisploeg het verschil van 11-12 naar 16-12 en die klap kwam Albatros niet meer te boven. Het rendement was in de tweede helft te laag en de scheids floot bij 19-17 voor de laatste maal. Albatros sluit de veldcompetitie af op een gedeelde derde plaats met één punt achterstand op de koplopers Tilburg en Vriendenschaar.

A1 miste aanvoerder Damian en startte in Nieuwerkerk slap tegen de plaatselijke A1 (rust: 14-9). In de tweede helft werden wat aanpassingen gedaan en kwam Albatros slechts wat tijd tekort om gelijk te maken: 24-23. Ook B1 startte slecht in haar wedstrijd tegen Vriendenschaar B1 en keek in de rust tegen een 12-5 achterstand aan. In de tweede helft een beter Albatros, maar een gelijkspel zat er niet meer in (19-17).  Ook C1 verloor, maar de 10-8 nederlaag bij koploper Die Haghe C1 was geen schande.

Het 4e seniorenteam tenslotte verloor met 12-17 van Vriendenschaar 3.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!