Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

A1 en B1 bereiken halve finale beker

11 oktober 2022 23:15

Albatros A1 en B1 hebben zich geplaatst voor de halve finales van de bekercompetitie. B1 scoorde opnieuw 22 treffers en dat was ruim voldoende om IJsselvogels opzij te zetten. In de eerste helft waren de doelpunten schaars (3-7), maar na rust was de thuisploeg in Moordrecht snel leeggespeeld (5-22).

Opnieuw dus een halve finale voor de huidige bekerhouder.

Op sportcomplex Develstein waren tientallen toeschouwers getuige van de wedstrijd tussen beide Drechtstreekteams Albatros en DeetosSnel. Het begin was voor de Dordtenaren (3-5), maar de Albatrosdames hielden Albatros in de race. Bij de rust had de Zwijndrechtse thuisploeg de voorsprong te pakken (12-8).
In de tweede helft waren het met name de Albatrosmannen die tot scoren kwamen en de voorsprong kwam niet meer in gevaar: 22-16. Ook voor Hoofdklasser A1 na de zaal dus een vervolg in de bekercompetitie.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!