Goede start competitie voor G-team - CKV Albatros

Sponsors

Goede start competitie voor G-team

18 september 2022 23:15


De competitie is veelbelovend van start gegaan voor het G-team! In Alphen aan de Rijn speelde het team twee leuke wedstrijden tegen IJsselvogels en KCR. Simone, Joop en Cas konden er helaas niet bij zijn dus reisden we met precies 8 spelers af richting Tempo.

Onderweg fikse buien en ook vlak voordat we het veld op moesten, regende het nog flink. Maar zodra wij begonnen met korfbalen, brak het zonnetje door en was het heerlijk weer om te spelen. Al vrij snel stonden we 1-0 achter tegen IJsselvogels die niet alleen ook een vogel in de naam hebben maar ook nagenoeg hetzelfde tenue. Dat zorgde hier en daar voor wat verwarring, zowel bij spelers en coaches maar niet altijd in ons nadeel.
Het eerste aanvalsvak van Guido, Bob, Roeli en Raphaëlla had enorm veel kansen. Toch duurde het wel even voordat Bob met een mooi schot gelijk maakte. Ik denk dat ze in Zwijndrecht zijn gejuich konden horen! Na de wissel kreeg Maarten al gauw een strafworp mee. Hij nam de strafworp…mis! Van de scheidsrechter mocht hij hem overnemen maar helaas…weer mis! Gelukkig ving Maarten de bal zelf keurig af en legde de bal er alsnog in, super! Samantha maakte daarna met een mooi afstandsschot duidelijk dat de overwinning voor Albatros was.

Na een half uurtje lunchpauze mochten we tegen KCR spelen; het werd een spannende wedstrijd waarbij beide teams aan elkaar gewaagd waren. Deze keer begon het vak van Maarten, Ousama, Samantha en Iris met aanvallen. Ook hier werd een strafworp gegeven, en Samantha legde de bal er in één keer in, knap hoor! KCR scoorde ook en lange tijd bleef het 1-1. Na de wissel kwam Nicole, een dame van Tempo met ons meedoen maar omdat zowel Roeli als Iris net meer verder kon spelen, moesten Guido, Bob en Raphaëlla het met z’n drieën doen. En dat viel niet mee! Ze hebben enorm veel gelopen, ontzettend hun best gedaan maar het lukte niet meer om te scoren. Gelukkig hield de verdediging ook stand en eindigde de wedstrijd dus in een gelijkspel. Knap gedaan!

Op zaterdag 8 oktober kan iedereen ons weer komen aanmoedigen want dan spelen we thuis, op het Albatrosveld, om 11:30 en om 13:00 uur. Publiek is van harte welkom!

 

Programma G3 zaterdag 8 oktober bij Albatros

11:00 uur            KCR G1                                -             IJsselvogels G1

11:30 uur            Tempo G2                          -             Albatros

12:00 uur            GKV/Enomics G1             -             KCR G1

12:30 uur            IJsselvogels G1                 -             Tempo G2

13:00 uur            Albatros                             -             GKV/Enomics G1

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!