Sponsors

Nieuws van de Commissie Technische Zaken

20 juni 2022 0:00


Begin dit jaar is de structuur van de Technische Blokken veranderd. Er is een overkoepelende Commissie Technische Zaken waaronder drie werkgroepen (Wedstrijdkorfbal, Breedtekorfbal en Pupillen), Wedstrijdzaken en de Adviseurs vallen.

De werkgroepen houden zich zeker op dit moment druk bezig met de indelingen voor het nieuwe seizoen. Wedstrijdzaken is verantwoordelijk voor: oefenwedstrijden, wedstrijdzaken, zaalhuur, materiaalbeheer, trainingsschema, scheidsrechterscommissie en -opleiding.

Tenslotte zijn de adviseurs verantwoordelijk voor: communicatie met het KNKV, coach-de-coach, spelersontwikkeling, clinics enzovoort.

De Commissie Technische Zaken bestaat uit Roeland Barendregt (bestuurslid Technische Zaken), Timon Lommers (bestuurslid Technische Zaken en voorzitter werkgroep 1), Bart Buitendijk (voorzitter werkgroep 2), Rene Noël (voorzitter werkgroep 3), Peter van Beelen (onafhankelijk lid) en Kees Euser (adviseurs)

Gedurende het seizoen is er zowel tijdens de lockdown als in de periode daarna maandelijks vergaderd. Onderwerpen die daar bij aan de orde kwamen waren onder andere gesprekken en correspondentie met het KNKV over de indeling van A1 in de zaal 1e klasse, Corestability en fitness op de trainingen, AnalyzeTeam, livestreams en het opzetten van een vaste camera in de zaal, spelersontwikkeling, de corona-maatregelen, een interessante discussie over spelers van buiten de vereniging die bij Albatros willen komen spelen, het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer voor volgende seizoen, de contractverlengingen van Thomas (S2) en Remco (A1) maar ook het afscheid van Rutger (S1).

We hopen in het nieuwe seizoen, waarin we hopelijk geen last krijgen van lockdowns, de structuur nog verder te vervolmaken en als vereniging op technisch vlak weer de nodige stappen te zetten

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!