Sponsors

Home

Samenvatting NAC - VVV

Vandaag om 9:40  Een heuse bekerkraker in Breda. Na twee uur voetballen moesten strafschoppen de beslissing brengen in een sfeervol Rat Verlegh Sadion. Hoe dat afliep, ziet u in de samenvatting! meer »


De slimste mens met? Siem de Jong over polarisatie, podcasts luisteren en Christian Eriksen

Gisteren om 14:11  Dat de Heineken-ontvoering best een lezenswaardig boek is, maakt voor de perceptie allang niet meer uit. Het werk van wijlen Peter R. de Vries is uitgegroeid tot symbool van de weinig ontwikkelde voetballer. Om dat beeld onderuit te halen gaan we verder met de serie De Slimste Mens Met… Voor de vierde editie kruist verslaggever Tim Beck de degens met sc Heerenveen-middenvelder Siem de Jong (32). meer »


De vijf grootste KNVB Bekerstunts van deze eeuw

25 oktober 2021 17:00  Deze week maakt de Eredivisie weer even plaats voor de KNVB Beker. In het zo onvoorspelbare bekertoernooi zullen ook dit seizoen de nodige stunts plaatsvinden. Een mooie gelegenheid om terug te blikken op vijf recente superstunts van bescheiden laagvliegers in de beker. meer »


Haller, Vloet en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 10

25 oktober 2021 13:00  Speelronde nummer tien in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »


Samenvatting Ajax - PSV (5-0)

25 oktober 2021 7:00  Ajax heeft een flinke tik uitgedeeld in de Nederlandse titelstrijd. De Amsterdammers kenden een stroeve start in de Johan Cruijff Arena, maar leidden PSV daarna met 5-0 naar de slachtbank. Bekijk hier de hoogtepunten van de vermakelijke topper.  meer »


Deze dure spitsen flopten in de Eredivisie

24 oktober 2021 17:00  Afgelopen zomer werden er weer de nodige nieuwe spitsen naar de Eredivisie gehaald. FC Groningen pikte voor een aantal miljoen Paulos Abraham op in Zweden, PSV haalde Carlos Vinicius en AZ versterkte zich met Vangelis Pavlidis. Meer dan bij andere posities ligt er bij een spits druk op presteren. Een spits moet scoren. Deze topaankopen flopten in de spits. meer »


Meer nieuws

22 oktober 2021 8:30 Samenvatting PSV - AS Monaco 1-2

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!