Sponsors

Home

AZ-talent Maxim Dekker zit vol ambitie: ?Ik werk hard om een basisplaats te veroveren?

Vandaag om 9:00  We hadden al Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij. Maar kijk straks niet vreemd op als Maxim Dekker (18) zichzelf aan dat rijtje toevoegt. De talentvolle verdediger van AZ behoort wekelijks tot de wedstrijdselectie en maakte zelfs al zijn debuut in het eerste elftal van de club uit Alkmaar. meer »


De onrustige tijd van Mohamed Ihattaren bij Ajax

Gisteren om 12:00  Toen Ajax zich een dik half jaar geleden verzekerde van de diensten van Mohamed Ihattaren waren de fans van de Amsterdammers erg blij en tegelijkertijd benieuwd of hij zijn pure klasse ook in de hoofdstad kon laten zien. Dat deed hij bij vlagen, maar veel vaker kwam hij negatief in de aandacht.  meer »


Samenvatting Engeland - Duitsland (3-3)

Gisteren om 10:44  In de Nations League stond er maandag met Engeland - Duitsland een heerlijke kraker op het programma. Beide ploegen maakten er een waar spektakelstuk van. Engeland leek er na een 0-2 achterstand zelfs nog vandoor de gaan met de overwinning, maar vlak voor tijd zorgde Kai Havertz voor de 3-3 eindstand. meer »


Dit zijn de conclusies van Van Gaal na de interlandperiode

Gisteren om 7:00  Voor het Nederlands elftal zit de interlandperiode er weer op en dus reizen de spelers weer af naar hun clubs. Het geeft Louis van Gaal tijd tot nadenken en hij zal aan deze periode belangrijke conclusies kunnen verbinden. Nu het WK in Qatar dichterbij komt, lijkt dat voor sommige spelers grote gevolgen te hebben. meer »


Deze 5 debuterende toptalenten in de Nations League A moet je in de gaten houden

26 september 2022 18:07  Met het oog op het WK kiezen veel Europese landen voor een vaste kern. Toch laten de toplanden ook deze periode weer een aantal nieuwe talenten debuteren. Deze toptalenten debuteerden deze week in de Nations League. meer »


Dit zijn de keuzes die gemaakt moeten worden in de angstaanjagende voorhoede van Brazili�

26 september 2022 13:18  Over de favorietenrol tijdens het WK in Brazilië, kan gedubd worden. Over wie de beste voorhoede heeft, bestaat geen twijfel. Brazilië beschikt op dit moment over de beste aanvallers van de wereld. Dit zijn de spelers waaruit bondscoach Tite drie basisspelers moet gaan kiezen. meer »


Meer nieuws

24 september 2022 14:05 Samenvatting Itali� - Engeland (1-0)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!