Sponsors

Nieuws G-Team

Volop doelpunten op Gerard Los Vaardigheidstraining

18 juni 11:45  Woensdagavond 16 juni, alle mussen waren intussen van het dak gevallen maar het begon wat af te koelen, stonden 12 spelers van het G-team en de “die-hards” van de BBB-groep te popelen om hun vaardigheden te trainen!meer »

418x gelezen

Nieuw trainingsschema per 7 april

5 april 20:30  Vanwege het latere aanvangstijdstip van de avondklok zijn de traininsgtijden per woensdag 7 april aangepast. Nog altijd geldt: kleed je thuis om, de kantine is dicht en blijf na afloop niet te lang hangen. Blijf sowieso thuis bij klachten!meer »

753x gelezen

Geen punten, wel bingo

26 maart 21:30  Het is het G-team zaterdag helaas niet gelukt om punten te pakken in Oud Beijerland Eerst speelden we tegen KCR, waarvan één speler zo lief was om met ons mee te doen omdat we een dame te weinig hadden. Het leek in het begin nog gelijk op te gaan: KCR kwam met 1-0 voor maar Samantha maakte een mooi afstandsschot dus stond het weer gelijk. Daarna lukte het Albatros, ondanks héél veel kansen, niet om te scoren. KCR deed dat wel en daarom was de uitslag 5-1. Guido maakte trouwens nog een mooi doelpunt maar die was helaas verdedigd.meer »

279x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!