Sponsors

Geen punten, wel bingo

26 maart 2020 21:30


Het is het G-team zaterdag helaas niet gelukt om punten te pakken in Oud Beijerland
Eerst speelden we tegen KCR, waarvan één speler zo lief was om met ons mee te doen omdat we een dame te weinig hadden. Het leek in het begin nog gelijk op te gaan: KCR kwam met 1-0 voor maar Samantha maakte een mooi afstandsschot dus stond het weer gelijk. Daarna lukte het Albatros, ondanks héél veel kansen, niet om te scoren. KCR deed dat wel en daarom was de uitslag 5-1. Guido maakte trouwens nog een mooi doelpunt maar die was helaas verdedigd.

De tweede wedstrijd tegen Tempo wisten we al dat het moeilijk zou worden. Er speelden twee heren van KOAG allebei een halve wedstrijd met ons mee, nadat Samantha een wedstrijd met KOAG mee had gedaan. Het kostte Albatros moeite om rustig te spelen, de bal rond te laten gaan. Het ging allemaal een beetje gehaast. De verdediging deed ontzettend goed zijn best maar kon toch niet voorkomen dat Tempo 6 keer kon scoren. Bob scoorde voor Albatros een mooi doelpunt maar meer zat er helaas niet in. Toch complimenten voor Roeli, Samantha, Cas, Guido, Iris, Joop en Bob want jullie hebben er keihard voor gelopen en met elkaar het beste van gemaakt!
De avond ervoor, op Valentijnsdag, hadden we een gezellige bingo-avond in de kantine. De opkomst was jammer genoeg niet zo groot maar het was erg gezellig en er zijn mooie prijzen verdeeld. Eerst lekker een frietje met snack gegeten aan de mooi gedekte tafel en daarna een paar spelletjes bingo. Leuk hoor en voor diegenen die niet geweest zijn, zeker aan te raden om volgende keer te komen!
Tenslotte hebben we deze week gehoord dat we toch aan de Special Olympics in Den Haag mee mogen doen en ook kunnen blijven overnachten. Tijd om ons er op te gaan verheugen dus! Van 12 t/m 14 juni worden de Spelen in Den Haag gehouden, met behalve korfbal nog héél veel andere sporten! We houden jullie zeker op de hoogte en vinden het erg leuk als jullie ons komen aanmoedigen.
Op www.specialolympics2020.nl kun je alvast meer informatie lezen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!