Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Uitslagen zaterdag 24 september

26 september 2022 10:00

Op een druilerig Albatrosveld werden op zaterdag 24 september wisselende resultaten geboekt. Tijdens de wedstrijd van het 3e werd het na een lange regendag eindelijk droog en liet het zonnetje zich zelfs nog even zien. Voor het eerste team van Albatros schijnt de zon nog altijd niet, want het wacht nog altijd op de eerste overwinning.

De ploeg van Ed van der Steen nam na de 0-2 van gastploeg Tilburg de touwtjes in handen en liep uit naar een 11-7 voorsprong. Zeven verschillende spelers kwamen tot scoren, maar Tilburg klampte via de veelvuldig scorende dames na rust weer aan. Met nog 15 minuten op de klok prijkte er zelfs een 14-16 tussenstand op het scorebord en moest een time-out de puntjes op de i zetten. De koelbloedige 19-18 van Inge leek de winnende, maar de Brabantse ploeg trok alsnog een punt over de streep.

Bij de senioren was er wel winst voor senioren 2, 4, 5 en 6 en een gelijkspel voor het 7e.  Het 2e team was uitermate scherp en fel in het eerste kwartier en nam een 9-1 voorsprong. Uiteindelijk werd KCR 3 met een 20-7 nederlaag naar huis gestuurd. Albatros 4 won met 9-12 bij Oranje Wit 5, het 5e versloeg KCC/CK Kozijnen 6 met 8-20 en het 6e zette Merwede/Multiplaat 5 met 21-7 opzij. Het 7e moest Kinderdijk 6 via 12-12 naast zich dulden.

Bij de A-jeugd nog altijd geen winst in de A-Hoofdklasse voor A1. In de eerste helft nam KCC/CK Kozijnen een ruime voorsprong die in de tweede helft langzaam slonk. Albatros ontbeerde toen echter de koelbloedigheid om de kleine achterstand te overbruggen en verloor uiteindelijk met 14-18.

Wel winst voor A2, A3 en A4. A2 herstelde zich van de nederlaag van vorige week en boekte moeizaam een 13-11 overwinning op Fortis A1. A3 kwam langzaam op gang tegen Triade A1, maar won uiteindelijk toch ruim (13-7). A4 won met 5-6 bij KCR A3.

Bij de jeugdselecties was er winst voor B1, B2, C2 en D1 en het eerste punt voor C1. B1 moest een 10-11 achterstand tegen het Dordtse DeetosSnel goedmaken en de wissels brachten het gewenste resultaat. Via de 11-11 van Esmee was het aanvoerder Thijs die twee keer scoorde en een optie nam op de overwinning die uiteindelijk bij 14-12 een feit was.

B2 zag Lisanne weer haar eerste minuten maken en versloeg Dijkvogels in Maasdijk met 11-16. De Albatrosdames namen het leeuwendeel van de scores voor hun rekening. C2 won met 10-6 van het Middelburgse Swift en D1 en tegenstander Nieuwerkerk hadden alle moeite met scoren: 3-4 winst voor Albatros. C1 deelde uiteindelijk met 10-10 de punten tegen het veel langere Valto.

E1 maakte in Hardinxveld met 5-23 korte metten met Vriendenschaar E1 en er was ook een ruime overwinning voor F2 dat met 1-12 van DSO F3 won. De laatste winstpartijen kwamen op naam van E3 en E5. Elf teams zijn nog altijd zonder winst en negen Albatrosteams zijn na drie weken nog altijd ongeslagen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!