Sponsors

Sinterklaasfeest afgelast

20 november 2021 23:45


Beste leden, zoals jullie vast allemaal al gehoord of gelezen hebben verslechtert de COVID-situatie met de dag en begint de verspreiding van het virus onder kinderen ook een steeds groter probleem te worden. Het is daarom dat wij van het Abje unaniem hebben besloten het Sinterklaasfeest in alle vormen af te gelasten.

Geen gemakkelijk besluit, maar we zijn van mening dat dit voor iedereen een leuke dag zou moeten zijn, zonder zorgen, iets wat we op dit moment niet kunnen garanderen. We vinden het echt hartstikke jammer, want alle voorbereidingen waren al getroffen en gezien de hoeveelheid aanmeldingen hadden jullie er ook veel zin in.

Concreet gezien betekent dit dus dat de Sint-activiteit voor de Welpen, E en F niet doorgaat. Wel zullen we de Welpen, E- en F-teams nog verrassen met een Sintcadeau tijdens de training in de komende weken. De activiteit voor de D, C en B was natuurlijk al een meer Corona-vriendelijk alternatief, maar ook hiervoor zullen we niet meer faciliteren in het voorzien van de spelpakketten.

We doen ons best zo snel mogelijk weer een activiteit te plannen, zodra de situatie het weer toelaat.

Hopelijk tot snel!

Groeten van het Abje

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!