Sponsors

Van de kantinecommissie

15 november 2021 21:45


Zo vlak voor de start van de zaalcompetitie even wat meer informatie vanuit de kantinecommissie. We vertellen iets over het nieuwe planningssysteem, de bar- en keukendiensten, de bezetting op doordeweekse trainingsavonden, vergaderingen in de kantine, vernieuwingen in het assortiment, Covid-maatregelen en bardienst en .....wie er in de kantinecommissie zitten. Lees onderstaande informatie dus zeker even door!

Korfbalassist

Het zaalseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat er ook weer bar- en keukenpersoneel wordt gezocht. Inmiddels werken we een paar maanden met het nieuwe planningssysteem (Korfbalassist) en is het nog steeds een beetje wennen hoe je je moet aanmelden of hoe je moet inloggen. Via het stappenplan kun je nog eens nalezen hoe het moet. Lukt het toch niet, vraag dan even hulp bij Esther (06-38793902) of Annemarie (06-48117752).

Alle leden hebben in elk geval een mail gekregen om hun account te activeren. Het is fijn als je nog even controleert of je mailadres is toegevoegd. Je krijgt namelijk een mailtje via Korfbalassist dat je bent ingepland en ongeveer twee dagen voordat je staat ingeroosterd, ontvang je ook per mail een herinnering. Ouders moeten dus ook even controleren of hun mailadres erbij staat.

Opgeven bar- en keukendiensten

Voor de bar- en keukendiensten kun je je dus via het systeem opgeven. Wanneer er nog plekken openstaan, worden de leden (en ouders van jeugdleden) ingedeeld door de kantinecommissie. Wanneer je niet kunt, is het fijn als je onderling ruilt. Geef dit dan wel even door aan de kantinecommissie, dan weten we wie we kunnen verwachten. Helaas is het tijdens het veldseizoen een aantal keer voorgekomen dat er iemand niet kwam opdagen, waardoor er mensen langer moesten blijven staan of van het veld werden geplukt. Ben je ingedeeld, schrijf dit dan in je agenda en kom gezellig een paar uurtjes in de kantine staan!

De bar- en keukendiensten tot en met 5 februari 2022 staan in het rooster, dus neem een kijkje en plan jezelf in! Voor de diensten van 27 november hebben jullie tot 20 november de tijd, daarna plannen wij zelf mensen in. Voor de overige diensten hebben jullie tot en met 27 november de tijd om je in te roosteren, daarna gaan wij zelf leden (en ouders van jeugdleden) inroosteren.

Bezetting doordeweekse trainingsavonden

Op veler verzoek was de kantine tijdens het veldseizoen op maandag- en donderdagavond bemand van 18.00 uur – 20.30 uur en op woensdag zelfs nog ietsje langer. Helaas kwamen er niet veel ouders even een bakkie koffie drinken terwijl de kroost aan het trainen was, maar misschien is dit nog even wennen. Tijdens het zaalseizoen is de kantine alleen op de woensdagavond van 19.00 – 21.00 uur geopend. Zolang de nieuwe maatregelen vanuit de overheid gelden, is de kantine ook op woensdag voorlopig gesloten.

Vergaderen in de kantine

Diverse commissies gebruiken de kantine om met elkaar te vergaderen. Het is de bedoeling dat je zelf regelt wie er opent. Doordat er nieuwe restricties zijn vanuit de overheid, is het voorlopig even niet mogelijk om in de kantine te vergaderen, hopelijk mag dat binnenkort weer wel. Je kunt natuurlijk ook online een vergadering houden.

Assortiment

Tijdens het veldseizoen hebben we het ‘koekie van de week’ en fruit geïntroduceerd in ons assortiment. Het ‘koekie van de week’ wordt door verschillende bakkers binnen Albatros gebakken en daarna kan iedereen er van smullen in de kantine. En smullen is het zeker, elke zaterdag is het weer een verrassing wat voor lekkers er te krijgen is. Naast koek wordt er fruit verkocht. Dit blijven we tijdens het zaalseizoen ook doen, dus loop zeker binnen voor een lekker banaantje, appeltje of mandarijntje. Als laatste hebben we aan het snackassortiment kipnuggets toegevoegd, kom deze ook zeker eens proeven!

In september zijn we van start gegaan met een nieuw bier van de tap. We hebben afscheid genomen van de Jupiler die niet lekker liep in de verkoop. Een nieuw bier hebben we mogen verwelkomen, La Chouffe, een blond bier van 8% uit de Belgische Ardennen. Meteen bleek dit bier een groot succes te zijn. En na 2 maanden mogen we concluderen dat dit biertje met open armen is ontvangen binnen onze club. We zullen daarom nog een tijdje doorgaan met La Chouffe van de tap.

Mocht je iets missen in het (drank)assortiment, laat het gerust even weten aan Peter. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

 

Corona en bardiensten

Hoewel door de nieuwe Covid-maatregelen het niet is toegestaan voor publiek de wedstrijden te bekijken, is de kantine wel open (tot 20.00 uur en na CTB-check). Mocht het zo zijn dat er diensten niet doorgaan, dan krijgt u hiervan zeker bericht. We hebben ervoor gekozen om toch de bezetting zoals gepland in het rooster te zetten, we hopen dat het over drie weken weer mogelijk is om publiek te ontvangen en zodoende ook meer gasten in de kantine te ontvangen.

 

Wie zitten er in de kantinecommissie?

De kantinecommissie bestaat uit Eugène Biemans, Stephan Zinsmeister, Stefan Bakker, Esther Kraaijeveld, Matthijs van Joolingen, Peter van Beelen en Annemarie Bakker. Spreek één van hen gerust aan als je bar- of keukendiensten wilt doen, vragen, ideeën hebt of iets wilt doen in de commissie.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!