Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

C1 wint toernooi bij Rust Roest

14 november 2021 20:00

Afgelopen zaterdag reisde C1 samen met invallers Lotte en Sebastiaan naar Eindhoven om deel te nemen aan de 30e editie van het jeugdtoernooi bij Rust Roest.
Er stonden vier wedstrijden van 20 minuten op het programma tegen medehoofdklassers DVO, Dalto en Wageningen en tegen 1e klasser Rust Roest.

De eerste wedstrijd werd om 10.50 uur gespeeld tegen DVO. Albatros had in het begin duidelijk moeite met het fysieke spel van de ploeg uit Bennekom. Bij een 6-2 achterstand leek de wedstrijd gespeeld, maar dat lieten de Zwijndrechters niet gebeuren. In de uiterste slotfase werd er een gelijkspel uitgesleept door rake strafworpen van Koen en Milou, 6-6.

De tweede wedstrijd tegen Wageningen heeft C1 steeds voorgestaan. Sebastiaan pakte in zijn eerste wedstrijd een mooi doelpunt mee door een schot van de achterlijn. Vooral Noa moest het bezuren door haar tegenstandster die (te) fel op haar huid zat. Na een knietje op haar bovenbeen was ze het zat en verdiende met een knappe actie een strafworp die ze koelbloedig benutte. Eindstand 7-4.

Ook tegen Dalto stond C1 steeds aan de goede kant van de score. Mede door drie doelpunten van Esmee en solide verdedigen van het vak van aanvoerder Timon werd er met 5-3 gewonnen.

De laatste wedstrijd tegen Rust Roest was duidelijk geen walk-over. Rust Roest speelde zeer opportunistisch en de verdediging van Albatros oogde niet altijd even sterk. De iets teveel tegendoelpunten werden overtroffen door 10 Albatrostreffers in 20 minuten over zes schijven, waarbij Lotte ook een doelpuntje meepakte. Eindstand 7-10.

Op het dakterras van de kantine van Rust Roest vond de prijsuitreiking plaats. Alle teams kregen een compliment van de organisatie voor de inzet en het spelen van een sportief en leerzaam toernooi. Er kan er echter maar één winnen en dat was ALBATROS!

Voor het behalen van de eerste plek werd C1 beloond met taart en een mooie gloednieuwe bal. Extra leuk was dat Esmee werd uitgeroepen tot speelster van het toernooi en daarvoor een bioscoopbon ontving.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!