Sponsors

Corona-maatregelen aangepast

7 november 2021 22:15


Sinds 13 november 2021 zijn er door de toename van het aantal Coronabesmettingen nieuwe Corona-maatregelen van kracht geworden. Publiek mag niet aanwezig zijn bij trainingen of wedstrijden. Personen van 18 jaar en ouder mogen slechts de accommodatie betreden met een geldig Corona toegangsbewijs. Dit betreft het betreden van de binnenruimten van een sportaccommodatie, inclusief kantine, kleedkamers en toiletbezoek.

Dit geldt niet alleen voor de zaterdagen en zondagen, maar ook voor alle binnen-trainingscomplexen die op de werkdagen worden bezocht. E.e.a. betekent dat wij ook bij Albatros genoodzaakt zijn controle op een geldige QR-code uit te voeren. De regels zijn als volgt.
 
Accommodatie Develsteinhal:
De voordeur van de Develsteinhal, bij de parkeerplaats blijft dicht. Iedereen die de sporthal of de kantine wil bezoeken gaat door het hek bij de velden het terrein op en loopt naar de andere toegangsdeur (veldzijde) naar de hal. Na de klapdeuren wordt de QR-code gecheckt met de Corona-scanner. Wij checken iedereen vanaf 18 jaar. 
 
  • Degenen die aangeven een formele functie te hebben hoeven, als ze dat niet willen, niet gecontroleerd te worden en kunnen de sportzaal betreden. Indien men aangeeft een formele functie te hebben moet dit wel aangetoond worden d.m.v. Sportlink of iets dergelijks.
LET OP: wil degene die nog niet gecontroleerd is, omdat hij coach, trainer of scheidsrechter is, de kantine in, dan moet er alsnog gecontroleerd worden. Zonder CTB mag men niet de kantine betreden.
 
Rij-ouders van bezoekende clubs mogen de wedstrijd vanuit de zaal bekijken en hoeven daarvoor niet gecontroleerd te worden. Wanneer men echter de kantine wil betreden moet het CTB gecheckt worden.

Als de scanner groen kleurt kun je naar binnen en krijg je indien gewenst een stempel op je hand. Dat betekent dat je op die zaterdag heel de dag de hal en kantine in of uit kan, zonder je elke keer te laten checken. Ter controle vraagt de CoCo naar geboortedatum, jaar of voorletter naam, die je te zien krijgt als het scherm groen wordt. Deze id-controle is wettelijk toegestaan.
Degenen die niet beschikken over een valide QR-code of een geldig testbewijs hoeven geen poging te ondernemen, want we mogen hen niet in de hal toelaten. Wij gaan daar niet over discussiëren. Bij een groene check kan je naar binnen, bij een rode check mag je helaas de accommodatie niet in.

Eten en drinken is toegestaan in de kantine na het checken van de QR-code.
Iedereen moet zitten in de kantine. De kantine sluit om 20.00 uur.

Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden, maar hou ook daar rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte.

Livestream en opnames: Albatros behoudt zich het recht voor om beelden van wedstrijden op te nemen en een livestream te verzorgen. Heeft u bezwaar tegen het maken van opnames van uzelf of uw minderjarige kind, gelieve dit dan van tevoren te melden via secretariaat@ckvalbatros.nl 


Accommodaties Develhal en Walburghal:  

Bij de Devel- en Walburghal gelden dezelfde regels als bij de Develsteinhal. De controle zal daar verricht worden door de beheerder van de accommodatie.

 

Trainingsavonden

Iedereen vanaf 18 jaar of ouder moet ook bij de training de Corona-check beschikbaar hebben en laten controleren. Via de technische werkgroepen hebben de trainers instructie ontvangen op welke wijze de QR-code wordt gecheckt. Wij vertrouwen erop dat de instructies worden opgevolgd. De sportaccommodaties zijn alleen toegankelijk voor sporters en trainers. Ouders zullen buiten de hallen moeten wachten als zij hun kinderen brengen of halen.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich houdt aan de afspraken. De gemeente zal regelmatig controleren of wij ons aan de Coronaregels houden. Overtredingen leiden tot hoge boetes. Dat willen wij natuurlijk voorkomen, want dat geld kunnen we beter uitgeven aan mooie activiteiten.


Uitwedstrijden
Hou rekening met de regels van andere clubs en accommodaties. Regel dat alle spelers van je team een geldig bewijs hebben, ernaar vragen mag, vastleggen niet.

Hou rekening met de wensen van rij-ouders, draag indien gewenst een mondkapje gedurende de rit. 

KORTOM:

  • Publiek is niet toegestaan bij wedstrijden en trainingen.
  • Heb je klachten, blijf dan thuis en laat je testen.
  • Beperk naar uitwedstrijden het aantal rij-ouders tot een minimum.
  • Geef elkaar de ruimte, houd afstand waar mogelijk. 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!