Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Albatrosteams verder in bekercompetitie

8 oktober 2021 22:45

Zowel Albatros A1 als B1 hebben deze week de kwartfinales van de bekercompetitie bereikt. B1 versloeg dinsdagavond 1e-klasser TOP uit Arnemuiden met 28-11. Na een demarrage vlak voor rust stagneerde de score begin tweede helft. Daarna pakte de ploeg van Caroline en Timon de draad weer op en zette de Zeeuwen gedecideerd opzij.

Albatros speelt nu op dinsdag 19 oktober de kwartfinale thuis tegen Vriendenschaar dat in de BHKB uitkomt. De winnaar van deze wedstrijd overwintert en speelt in april 2022 één van de halve finales.

Albatros A1 nam in Nieuwerkerk tegen de lokale hoofdklasser brutaal een voorsprong die bij rust omgebogen was naar een kleine achterstand: 9-7. In de tweede helft hadden beide teams goede fases, maar door strak verdedigen trok de ploeg van Jasper en Remco aan het langste eind: 17-20.
De loting voor de kwartfinales bij de A-jeugd heeft nog niet plaatsgevonden.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!