Sponsors

Eerste tussenstand Grote Clubactie

4 oktober 2021 19:30


Inmiddels zijn we ruim twee weken onderweg met de Grote Clubactie 2021 en hebben we nog meer dan acht weken te gaan! Straks is het Herfstvakantie en dan kunnen al onze lotenverkopers er nog eens goed voor gaan; met je persoonlijke QR-code verkoop je tenslotte heel makkelijk.

Ook kun je je persoonlijke link doorsturen, bijvoorbeeld via je moeders Whatsapp en zo online nog extra loten verkopen.  

Superlotenverkoperbokaal

Ieder jaar proberen de Albatros jeugdleden zoveel mogelijk loten te verkopen in de strijd om de superlotenverkoper-bokaal die de afgelopen jaren werd gewonnen door Marlies Limberger. Alle jeugdleden die 20 loten verkopen krijgen sowieso een cadeaubon en wat leuk Albatrosmateriaal. Verkoop je 50 loten dan wordt die cadeaubon duurder en de gadgets ook!

Lotenverkopers die straks 20 of meer loten verkopen, belonen we ook dit jaar weer met een gepersonaliseerde 20-loten-oorkonde. Deze geeft toegang tot diverse aanbiedingen zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis! Al deze aanbiedingen vind je op een online platform.

We hebben al een eerste tussenstand, maar dat is alleen van de online-verkoop, er zijn natuurlijk nog geen lotenboekjes met handgeschreven verkochte loten ingeleverd:

  • Sem Zijderveld 71, 2) Sophie Willemstein 57, 3) Faye Bezemer 44 loten 4) Aimee Drenth 39, 5) Kaylee Terreehorst 37, 6) Chelsey Terreehorst en Marlies Limberger 34 8) Evy Bol 22 en 9) Jayven van den Tol 20.

Dat gaat helemaal goed dus, jullie doen het fantastisch!

 

Lasergamen voor ABC

Nieuw is dat we de ABC-jeugd nu uitdagen om ook loten te verkopen. Waarom zou je dat doen? Omdat jullie met de verkoop van totaal 200 loten een lasergame-avond kunnen verdienen, te organiseren bij Albatros en natuurlijk gewoon te leuk!!

In de kantine hangt inmiddels een lotometer, daar kunnen jullie zien hoeveel loten er inmiddels verkocht zijn. Natuurlijk is er ook nog een leuke prijs voor het team dat de meeste loten verkoopt en dat is op dit moment C3 met 49 loten!

  

Superloten:

Sponsoren en lokale bedrijven zijn uitermate geschikt om een Superlot aan te verkopen. Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. € 5.000,-) voor de vereniging! Maar voor de koper zelf is het Superlot ook heel interessant: hij ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot!

We zijn heel benieuwd welke Albatrosteams ook dit jaar het superlot gaan kopen!? Na het midweekteam en de BBB-groep kunnen de overige seniorenteams toch niet achterblijven??  Vorig jaar verkochten we 12 superloten, dit jaar gaan we voor 20!

Voor meer informatie over superloten kun je contact opnemen met Johan Limberger of sponsoring@ckvalbatros.nl

Met vragen kun je terecht bij Marieke Limberger, via jufmarieke5@hotmail.com, 0652654207

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!