Van het wedstrijdsecretariaat over de veldcompetitie - CKV Albatros

Sponsors

Van het wedstrijdsecretariaat over de veldcompetitie

11 september 2023 19:15


De kop is eraf! De eerste wedstrijden zijn gespeeld, gefloten en er zijn digitale wedstrijdformulieren ingevuld. Mocht er iets niet lukken met de KNKV-app, mis je een spelers of coach, mail of app even met Petra, dan kunnen we het proberen op te lossen.

Neem de tijd om samen met de scheidsrechter na afloop het DWF in te vullen. Vanaf de D-teams en ouder is het belangrijk om ook de wissels in te voeren.

Achter de rode knop op de website (Programma + uitslagen) vind je altijd het meest actuele programma. Weet iedereen trouwens dat er op maandagavond altijd een Nieuwsbrief verzonden wordt?
Aanmelden kan via https://www.ckvalbatros.nl/230/aanmelden-nieuwsbrief/

Heb je twijfel of er een speler bij jouw team mag invallen, check het even bij de wedstrijdsecretaris alsjeblieft.

Uitwedstrijden: fijn dat het ook met nieuwe coaches en nieuwe ouders lukt om tijdig en veilig naar een uitwedstrijd te rijden. Het adres van de clubs staat achter de rode knop op onze website. Klik eerst op de wedstrijd en dan op accommodatie en je vindt het adres en de route. Rij rustig en veilig, samen uit en ook .....samen thuis!

Wedstrijden verzetten: we zijn nog maar net begonnen, maar de eerste vijf wedstrijden zijn vanwege personele problemen alweer verzet. Laat je team niet in de steek, je hebt je immers ingeschreven voor een teamsport.

Coachshirts: een vriendelijk verzoek aan coaches die dit jaar geen training geven om hun coachshirt in te leveren. In de punt in het tweede bovenkastje van rechts staat een doos, doe het daar even in terug? Dan kunnen we nieuwe coaches zonder shirt blij maken!

Lief en leed: Is er iemand in jouw team langdurig (lees: minimaal drie wedstrijden) geblesseerd, geef dit dan even door aan Marieke via liefenleed@ckvalbatros.nl

De tip van de week: alle Albatrosteams die in twee vakken spelen kiezen ervoor om pas in de tweede helft aan te vallen in het vak het dichtst bij de kantine. Geloof me …..het werkt bijna altijd!

Het verzoek van de week: ruim na afloop van je wedstrijd het materiaal, het zwerfvuil en eventuele bankjes op. Nogmaals: terrasstoelen mogen alleen op veld 1 langs de kant staan!

 

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!