Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Uitslagen zaterdag 19 november

21 november 2022 22:00

Albatros B3 heeft al op zaterdag 19 november de zaalcompetitie 2022-2023 ingeluid. De veldkampioen is in de zaal in een pittige poule ingedeeld en startte in Groot Ammers met een uitwedstrijd tegen Triade B1. Albatros kwam op een 4-0 achterstand maar herpakte zich in de tweede helft.

De 5-6 voorsprong werd echter knullig verspeeld waardoor er een 8-6 eindstand op het scorebord kwam. Een valse start dus voor het team van Michiel en Rianne.

De Albatrosselectie heeft haar laatste oefenwedstrijden winnend afgesloten. De ontmoetingen tegen gastheer Vriendenschaar bij het Intro Personeeltoernooi in Hardinxveld werden beide ruim gewonnen en daarmee werd een tweede plaats in de eindstand afgedwongen. Donderdagavond was het Voorthuizense Spirit nog te sterk voor de beide Albatrosteams, maar zaterdag had Albatros met name in de tweede helft het vizier op scherp. Het tweede boog een 8-7 achterstand om naar een 13-21 overwinning en ook het eerste team had alle schotkracht voor de tweede helft bewaard en won na een 6-4 ruststand met 14-18. Aanvoerster Caroline Punt mocht voor de tweede plaats namens Albatros twee ballen in ontvangst nemen.

Deze week kan de selectie nog twee trainingen afwerken en kunnen mogelijk wat blessuregevallen herstellen om zaterdag fris en fruitig aan de competitiewedstrijden tegen Tjoba te kunnen beginnen.

Albatros A1, A2, B1 en C1 oefenden tegen Avanti. A1 scoorde er 21, A2 maakte er 20 en voor B1 waren 19 treffers voldoende om de Pijnackerse ploeg te verslaan. C1 en haar leeftijdsgenoten maakten er een 10-10 van. D1 won met 13-14 bij TOP in Sassenheim en lijkt klaar voor de competitie.

A4 verloor in een leuk duel met 12-13 van ONDO (G) A3. B2 en C4 wonnen van Oranje Wit, maar C2 en C3 verloren van de Dordtse ploeg. E1 en E3 legden het Scheveningse KVS over de knie met respectievelijk 13-10 en 11-8.

De nieuwe teams E6 en F4 speelden hun eerste wedstrijd. E6 won de strafworpen en vond het spelen heel leuk en F4 scoorde maar liefst 23 treffers in 4x 10 minuten. Dat belooft wat!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!