Sponsors

Fluitverplichtingen en zaalwachten 2022-2023

21 november 2022 21:15


Het was weer een hele klus, maar alle thuiswedstrijden zijn weer voorzien van een scheidsrechter en een zaalwacht. Maar liefst 220 thuiswedstrijden zijn er voor onze 36 teams en daarvan worden er als het goed is 82 stuks door een aangewezen neutrale scheidsrechter gefloten.

Resteren er dan dus nog 138 wedstrijden te fluiten. Een (te) kleine groep jwl-ers neemt er daarvan 52 voor haar rekening en de overige 86 wedstrijden moeten gefloten worden door onze senioren en de AB-jeugd.

Jullie begrijpen dat we de AB-jeugd indelen bij de EF-wedstrijden en daarbij wordt er dan ook vaak een inspanning van de commisse Fluit verwacht. Deze jeugdige fluitisten worden door ons begeleid om hen over de eerste fluitdrempel heen te helpen. Wil je daar wellicht bij helpen, spreek Matthijs, Jeroen, Nicole of Petra eens aan?

De tien seniorenteams nemen de laatste 58 zaalwedstrijden voor hun rekening waarbij we geprobeerd hebben om jullie ook wat jeugdwedstrijden te geven. Kijk goed of we geen fout gemaakt hebben bij het indelen en zie je een onmogelijkheid, laat het even aan Petra weten.

De zaalwacht
Van alle breedtekorfbalteams (S6 t/m S10, A3, A4, B3, C3, C4, D2 t/m D4, alle E- en F-teams en het G-team) verwachten we dat de ploeg de zaalwacht zelf invult. Bij de jeugdteams zal dat dus door ouders (18 jaar en ouder) moeten gebeuren.
Bij de wedstrijden in het wedstrijdkorfbal (S1 t/m S5, A1, A2, B1, B2, C1, C2 en D1) wordt de zaalwacht door een aangewezen seniorenteam ingevuld. 

Je vindt de aangewezen wedstrijden en zaalwachten hier. Onderling ruilen mag natuurlijk altijd, maar laat het Petra even weten.

Het document voor de zaalwacht vind je hier en ligt straks ook in een mapje in de zaal. 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!