Sponsors

Opname / Streaming korfbalwedstrijden

14 november 2022 21:45


Hoi allemaal,
Ook dit zaalseizoen zullen wij weer starten met Albatros Live en zullen wedstrijden van Albatros online te zien zijn via onze livestream. We zoeken op dit moment nog een paar ouders of leden die willen meehelpen met de livestream en willen meedenken hoe we dit verder kunnen optimaliseren. Ben jij een speler uit de B-teams of hoger en wil je meer informatie over wat wij doen? Meld je dan even bij Kevin Zinsmeister of Peter van Beelen.

Verder is het mogelijk dat wij opnames maken van de wedstrijden voor de coaches om de wedstrijden achteraf te analyseren. Deze wordt dan "kaal" opgenomen zonder verdere toevoegingen. Wij vragen de coaches om na te gaan of er binnen de groep ouders van een team ouders zijn die kunnen filmen. De bediening is vrij eenvoudig en vindt plaats vanuit de zaalwachtruimte. Via een korte uitleg zullen wij vertellen hoe de opname gestart en beëindigd wordt en en hoe de bediening werkt van de camera. Dit gaat via een joystick of via 3 preset knoppen op de controller. Dit voorkomt dat wij als streamteam voor langere tijd achter de schermen zitten.
 
Speelt jouw team een keertje in de Develsteinhal en wil je deze een keer streamen zodat verre familie of iemand juist van dichtbij de wedstrijd live kan volgen? Meld je dan ook even bij ons, dan kijken we naar de mogelijkheden.
 
Groet,
 
Stream Team Albatros Live

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!