Sponsors

Informatie zaalcompetitie

14 november 2022 19:00


Het complete zaalprogramma is inmiddels overal te vinden, zowel online als in de KNKV-app. Noteer de wedstrijden in je agenda en zorg dat je in de speelweekenden beschikbaar bent. Helaas is het niet gelukt om alle teams altijd in de Develsteinhal te laten spelen en zijn sommige aanvangstijden niet heel aantrekkelijk (te vroeg of te laat).

Jullie begrijpen dat we thuis rekening moeten houden met de wedstrijden van Conventus (korfbal en handbal) en we de wedstrijden op een door het KNKV bepaalde zaterdag moeten spelen. Kijk dus goed in welke Zwijndrechtse sporthal je verwacht wordt. Op de tijden in uitwedstrijden hebben we natuurlijk al helemaal geen invloed.

Wil je een overzicht wanneer je rustig een weekendje weg kunt gaan zonder dat je je team dupeert, kijk dan op de KNKV-site bij https://www.knkv.nl/competition/competitieschema/

 

Afmelden voor een wedstrijd:
Mocht jij toch een keer een wedstrijd moeten missen, informeer dan je teamgenoten en je trainers tijdig zodat er vervanging geregeld kan worden. Jeugdleden kunnen zich ook afmelden via https://www.ckvalbatros.nl/200/afschrijvingen, maar meldt je afwezigheid ook altijd bij je trainer(s)! * let op: sommige browsers gooien dag en maand om, het gevraagde formaat gebruiken aub.


Verplaatsen van een wedstrijd:
In de zaal is het (bijna) onmogelijk om een wedstrijd te verzetten. De zaalruimte is immers beperkt en dus ook volledig ingepland. Wordt het spelen van een wedstrijd toch een onmogelijk verhaal, dan kunnen we kijken of de wedstrijd naar een uitwijk/inhaalweekend verplaatst kan worden of in uiterste nood naar een trainingsavond.
Neem hierover contact op met Petra via barendregt@hotmail.com of 0623730126.

 

De KNKV-app en teamopgave:
Binnenkort worden alle spelers en coaches in Sportlink Club weer toegevoegd aan een Albatrosteam. Als dit gebeurd is,  zie je de wedstrijden van jouw team terug in de KNKV-app. Mocht er iets niet kloppen, je mist spelers of pasfoto’s, laat het even weten?
Binnenkort zullen we nog wat pasfoto’s schieten!

 

Uitkomen in ploegen:
Spelers opgegeven in het breedtekorfbal mogen in alle teams uitkomen, zelfs in een lagere leeftijdscategorie mits de gemiddelde leeftijd op ieder moment van de wedstrijd binnen de gestelde leeftijdsgrens blijft.

We leveren uiterlijk 25 november een gespecificeerd overzicht aan, waarbij we ook aangeven of en welke (wedstrijd)korfballers ergens mogen invallen.

 

Teamverplichtingen (fluiten en bardiensten):
We nemen met 36 teams deel aan de competitie, waarvan er 24 breedtekorfbal spelen. De ca. 144 thuiswedstrijden moeten we zelf fluiten en aangezien we een kleine groep jwl’ers hebben, betekent dat teamverplichtingen. We proberen ze zo eerlijk mogelijk te verdelen en bieden altijd begeleiding aan wanneer iemand voor het eerst fluit of nog wat huiverig is om een wedstrijd te leiden. Contact de commissie Fluit (Jeroen, Matthijs, Nicole en Petra) met je hulpvraag of tips. Ruilen van wedstrijden mag altijd, maar geef de ruil even door?

Ieder team wil na afloop iets kunnen drinken (en liefst ook een patatje eten), maar ook hier schiet de groep vrijwilligers ook nog ruim tekort. Annemarie en Esther maken een schema voor de resterende bar- en keukendiensten, dus kijk wanneer je aan de beurt bent?

Zaalwacht:
Bij alle thuiswedstrijden wordt een zaalwacht aangeschreven. Dat is vaak het eigen team, maar bij de neutrale leiding van wedstrijden wordt een apart rooster gehanteerd. Zaalwacht betekent niet alleen het scorebord bedienen, maar ook de controle houden over het zaalgebruik en het tijdschema. Op de tafel in de zaalwachtruimte van de Develsteinhal ligt een mapje met instructies, in de Develhal en Walburghal is een beheerder aanwezig. Kom in ieder geval op zaalschoenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!