Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Uitslagen zaterdag 12 november

13 november 2022 21:45

Het is de selectie van Albatros niet gelukt om de titel winnaar van het Klinktoernooi te prolongeren. De finale tegen Overgangsklasser Wit-Blauw/Green Organics werd een prooi voor de Kampense ploeg die in de tweede helft geen kind meer had aan de vermoeid ogende thuisploeg. Via 7-8 vlak na rust, wist de ploeg van Ed van der Steen in de tweede helft nauwelijks meer te scoren en vielen de treffers aan de andere kant erg makkelijk: 8-20.

De finalewedstrijd werd dus een anticlimax, maar in de met 19-16 gewonnen wedstrijd tegen MIA eerder die dag liet Albatros wel mooie dingen zien.

Spelers, arbitrage en begeleiding werden tijdens het door Klink Ingenieursbureau gesponsorde toernooi verwend met lekker eten en een gezellig feestje na afloop. Voorzitter Max van de Pol reikte rond de klok van kwart voor 10 de cheques met geldprijzen uit. De 3e plaats ging naar KOAG dat het Amersfoortse MIA met 25-13 klopte.

Het 2e team oefende afgelopen zaterdag ook tegen MIA en won ruim, A1 en A2 speelden tegen Vriendenschaar en bleken erg aan elkaar gewaagd. A1 verloor met één punt verschil en A2 won met het minimale verschil. A3 speelde een gelijkopgaande wedstrijd tegen Fortuna A3 in Delft en verloor met nipt 16-15.
Ook B1 en B2 oefenden tegen het Hardinxveldse Vriendenschaar. B1 verloor nipt met 20-19 en B2 won met 15-18. Ook C2, D1, D2 en D3 wonnen alle vier van hun groen-zwarte concurrenten. B3 won met 5-8 bij ODO B2 in Maasland.

C1 nam deel aan een leuk toernooi bij Rust Roest in Eindhoven met wisselende resultaten. Vanwege de Sinterklaasintocht waren er voor de E- en F-teams hele vroege oefenwedstrijden. Voor de kids vaak geen probleem, wel wat lastiger voor de ouders en scheidsrechters. E1 won de leuke wedstrijd bij Avanti in Pijnacker met 18-19!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!