Sponsors

Secret Santa 2022

7 november 2022 0:15


Natuurlijk duurt het nog even voor het Kerst is, maar toch zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor Secret Santa 2022! Inmiddels alweer voor het achtste jaar willen we samen met jullie aandacht schenken aan (mede) Zwijndrechtenaren die het financieel zwaar hebben en een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Wij werken hierin nauw samen met verschillende professionele organisaties zodat we ook zeker weten dat uw Kerstverwenpakket  dáár komt waar dit het hardst nodig is.  Eenzaamheid en armoede komt in Zwijndrecht helaas nog steeds in grote mate voor.

Ook dit jaar kan jij weer iemand verrassen door een geheel op maat samengesteld Kerstverwenpakket te schenken aan iemand die zo’n verrassing heel goed kan gebruiken. Je kunt aangeven of je een pakket wilt schenken aan een alleenstaande, een oudere, een klein of een groot gezin en ook of je het leuk vindt om kinderen te verrassen, zodat je met veel plezier een persoonlijk pakket kunt samenstellen, uiteraard afhankelijk van jouw beschikbaar budget.

Wij proberen een zo goed mogelijke match voor je te vinden (maar kunnen helaas niet beloven dat dit altijd lukt).

Om de kwaliteit van de pakketten te garanderen hebben wij een aantal belangrijke richtlijnen voor alle Secret Santa’s op een rijtje gezet:

-      Naast levensmiddelen gaat het vooral om een extraatje die niet iedereen zich kan veroorloven, dus bijvoorbeeld een lekker luchtje, chocolade, (geur)kaarsjes, douchegel, speelgoed, een maandblad, een bioscoopbon, of tegoedbon van bol.com, Hema, supermarkten, kapper, Lady Ann etc.

-      Geen aangebroken producten, of producten die over de datum zijn

-      Geen bederfelijke waar

-      Geen tweedehands artikelen, tenzij deze er gloednieuw uitzien en perfect zijn afgestemd op de ontvanger

-      Probeer het pakketje zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij begrijpen dat dit niet makkelijk is omdat je niet weet voor wie je dit pakket maakt. Je kan hierbij uitgaan van een stereotype, dan zit je meestal goed, bijvoorbeeld geen blauw speelgoedautootje voor meisjes of een Barbie voor jongens 

-      Ook al bent u nog zó enthousiast, om logistieke redenen het liefst niet meer dan één pakket per gezin ;-D

-      Pak de doos gezellig in met kerstpapier met daarin een persoonlijke handgeschreven Kerstgroet met  als (anonieme) afzender: “Uw Secret Santa”

Begin december ontvang je meer details voor wie je het Kerstverwenpakket mag samenstellen. Om de anonimiteit van de ontvanger te waarborgen, krijg je dan van ons een nummer. Wij hebben het adres dat bij dit nummer hoort, dus vragen je om dit nummer duidelijk leesbaar en zichtbaar op het pakket te vermelden, zodat deze bij het juiste adres afgeleverd kan worden.   

 Op vrijdag 16 december tussen 14.00-17.00 uur en 19.00-20.30 uur kun je het pakket afleveren op de volgende locatie:

Wijkcentrum Kubiek, Zwaluwstraat 1, 3334 XN Zwijndrecht                 

Heb je ook zin gekregen om mee te doen, stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 26 november een mail aan zwijndrechtsecretsanta@gmail.com 

secret_santa2.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!