Quooker nieuwe shirtsponsor van B3 - CKV Albatros

Sponsors

Quooker nieuwe shirtsponsor van B3

21 september 2022 11:15


B3 presteert de laatste weken geweldig in de nieuwe wedstrijdshirts. Sponsor Quooker stelt zich hieronder graag even voor.
Jezelf blijven uitdagen en continu vernieuwen. Dat doen we bij Quooker al 35 jaar en we hebben nog veel ambitie: zoveel mogelijk keukens in de wereld voorzien van kokend water, op een slimme en verantwoorde manier.

Daarom wordt er in het hoofdkantoor in Ridderkerk iedere dag met meer dan 500 mensen gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de kranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken.

Het streven naar beter en continu vernieuwen dat past ook in sport, dat past ook bij Albatros. Echter, net als bij Quooker, kun je pas resultaten boeken als de mens zich ontwikkelt en beter gaat presteren. Het binnenhalen van het kampioenschap begint bij de eerste training van het seizoen op maandagavond!

Dit jaar mag ik trainer zijn van de B3. Een ploeg met veel drive om te laten zien wat ze kunnen, met jongens en meiden die ook graag gecoacht willen worden om beter te worden. Het geven van aandacht en vertrouwen, samen met duidelijke doelen en kaders maakt dat B3 zijn eerste twee wedstrijden van het seizoen ruim heeft gewonnen. Het is het echt heel gaaf om, net als in mijn werk bij Quooker, een team te ontwikkelen en mooie prestaties te behalen!

Quooker draagt daarom haar steentje bij aan CKV Albatros. Uitdagend en gericht op groei!

Michiel van Veen

B3.jpeg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!