Sponsors

Grote Clubactie is van start gegaan


Ook Albatros doet natuurlijk weer mee aan de Grote Clubactie en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Gaan we dit jaar € 5000,- ophalen? Vorig jaar hadden we dat bijna. Een lot kost € 3,- waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Wie mogen er loten verkopen?

Al onze leden mogen loten verkopen! De kinderen in de DEF-teams krijgen deze week hun een eigen verkoopboekje met uitleg en de aanvoerders van alle ABC-teams krijgen een link met hun eigen verkooppagina. Ook andere leden kunnen een boekje krijgen. Ze kunnen het boekje in de kantine ophalen.

Hoe kun je loten verkopen?

Je kunt langs de deuren met je boekje en aan de deur iemand met pen de machtigingsgegevens laten invullen. Wat handiger en sneller werkt, is de QR-code waarmee de lotenkoper het lot kan scannen. We hebben ook dit jaar bij de jeugdleden een persoonlijke QR-code op de verkoopboekjes staan. Ook makkelijk, omdat de loten op naam niet meer hoeven te worden ingevoerd. Je kunt inloggen op je eigen verkooppagina en meteen zien hoeveel loten je verkocht hebt.

Superloten:

Sponsoren, lokale bedrijven, maar ook senioren- of A-teams zijn uitermate geschikt om een Superlot te kopen. Het Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar Albatros gaat. Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs van € 5.000,- voor de vereniging!

Voor meer informatie over superloten kun je contact opnemen de sponsorcommissie, sponsoring@ckvalbatros.nl

Vragen of ideeën: Heb je nog vragen over deze actie? Of heb je een idee, tip of iets anders, dan kun je een berichtje sturen naar Marieke Limberger, jufmarieke5@hotmail.com

Succes en heel veel plezier met verkopen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!