Sponsors

Uitnodiging en stukken ALV 30 september

17 september 2022 0:00


De agenda en de bijbehorende stukken voor de Algemene ledenvergadering van 30 september 2022 zijn twee weken voorafgaand aan de vergadering verstuurd aan de stemgerechtigde leden die de Nieuwsbrief ontvangen. Bent u/ben je lid en 16 jaar of ouder, dan kan deze informatie ook toegestuurd worden.

Stuur hiervoor een mail aan secretaris Michelle Visser via secretariaat@ckvalbatros.nl

 

Gelukkig kunnen we de vergadering dit jaar de in de kantine houden en zijn we niet meer beperkt door coronamaatregelen. Dat betekent dus ook dat we de jubilarissen Anneke Blokland (50), Metha van der Net (50), Yvonne Boone-Vogelesang (40), Peter van Beelen (40), Brenda Nunnikhoven (40), Ad van Wingerden (25), Mariska Barendregt (25). Alex Kok (25) en Adinda Overgaauw (25) in de kantine kunnen huldigen. Het zou leuk zijn als u/je daarbij aanwezig bent.

Heeft u/heb je n.a.v. de agenda en jaarverslagen vragen of een vraag voor de rondvraag, dan verzoeken wij u/je deze ook uiterlijk donderdagavond 29 september  18.00 uur aan Michelle te mailen zodat het antwoord voorbereid kan worden.

Het Albatrosbestuur nodigt u/je van harte uit op deze vergadering aanwezig te zijn. Graag uw/je verhindering doorgeven aan Michelle via secretariaat@ckvalbatros.nl

Tot vrijdag 30 september a.s.!

Het bestuur van de ckv Albatros
(Eugène, Jeroen, Linda, Max, Michelle, Roeland en Timon).


 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!