Sponsors

Wedstrijden, DWF, KNKV-app en pasfoto's

12 september 2022 21:15


De eerste competitieronde is gespeeld en er zijn vanuit het wedstrijdsecretariaat al meteen wat zaken te melden. Als het goed is zijn inmiddels de juiste spelers en coaches bij de juiste teams in Sportlink Club geplaatst zodat de coach/aanvoerder het digitale wedstrijdformulier (DWF) kan invullen. Mocht dit niet zo zijn, laat even weten!

Een verzoek aan de coaches en aanvoerders van alle teams (behalve de E- en F-jeugd) is om de wissels en invallers in het DWF in te voeren. Dit is van belang voor de (toekomstige) puntenscore van een team, dus neem even de moeite om het netjes te regelen?

In deze bijlage vinden jullie een lijst met spelers waarvan binnenkort een (nieuwe) pasfoto gemaakt moet worden. Dat zijn startende korfballers, maar ook spelers wiens foto al meer dan vijf jaar oud is. Het is zeker bij de jeugdspelers noodzakelijk om een nieuwe foto te maken zodat je weer een beetje lijkt op de foto in de app.

Dan nog een verzoek aan de senioren, A- en B-teams om hun fluit- en barverplichtingen tijdig te regelen. Kijk op de website, zoek je teamverplichting, maak een schema en voel je met het hele team verantwoordelijk voor een taak of verplichting. Jij een scheids, zij een scheids, jij een biertje, zij een biertje!

Weet je nu al dat je de komende weken personele problemen met je team hebt, overleg dan even met je contactpersoon of er invallers geregeld kunnen worden en overleg met de andere teams in jouw categorie. Mocht het toch niet gaan lukken, laat het Petra dan tijdig weten, dan kunnen we kijken of de wedstrijd verzet kan worden.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!