Negen veldkampioenen en twee meevallers - CKV Albatros

Sponsors

Negen veldkampioenen en twee meevallers

23 juni 2022 10:15


F3 is op woensdag 22 juni gehuldigd als negende kampioen van de voorjaarscompetitie. Hoewel vanavond met 6-4 verloren werd van concurrent Oranje Zwart/De Hoekse F1, was de (gedeelde) titel een feit voor de ploeg van de trainers Merijn Stoop en Michiel van Veen.

Terecht bloemen en taart dus voor Emel, Eva, Jesper, Lucas en Maud!
Het 8e redde het niet in de topper tegen DVS'69 4 en heeft het nu niet meer in eigen hand.

Albatros kan terugkijken op een hele goede score in dit veldseizoen met de titels van A1, A2, C3, D2, E3, E4, E6, F1 en F3. In totaal namen 36 teams aan de competitie deel, dus een kwart van de teams is kampioen geworden. Helaas ging het kampioenschap nipt aan de neus voorbij van senioren 5, 6, 8, C2, E5 en F4. 

Onze hoofdklasseteams eindigden hoog in de ranglijst. B1 werd tweede achter kampioen Nieuwerkerk, C1 liet in de tweede helft veld wat steken vallen en eindigde uiteindelijk als 5e. D1 mag als tweede in de poule a.s. zaterdag 25 juni deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap in Vleuten.

Deze week kwamen er nog twee meevallers binnen via de KNKV-mail. Het gedegradeerde 2e team kreeg maandagavond tijdens de afscheidsbarbeque te horen dat ze toch behouden blijven voor de reserve 1e klasse. Als beste nummer 7 met 12 wedstrijdpunten en terugkijkend op een prima tweede helft van de veldcompetitie mag de ploeg van Thomas van den Bosch ook volgend seizoen in de reserve 1e klasse blijven.
Volgend seizoen spelen zowel Albatros 4 en 5 nog in de reserve 3e klasse.
Vanwege terugtrekkingen van andere teams kwam er een plaats vrij voor het gedegradeerde 4e, dus ook hier een prettig bericht voor de ploegvan coach Kees Euser.

F3_.jpeg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!