Sponsors

Geslaagde bbq en paalschiettoernooi

20 juni 2022 22:00


Op zaterdag 18 juni werd de snikhete dag afgesloten met een bbq voor ca. 100 personen en het paalschiettoernooi voor senioren en A-jeugd. De temperatuur zakte gelukkig naar normale waarden en later op de avond met een toenemende wind werd het zelfs fris. Dat mocht de pret echter niet drukken, want opnieuw bleek het paalschieten garant te staan voor gezelligheid.

Heerlijke saté, een geweldig opschepteam en een prima organisatie waren de ingrediënten voor een gezellig diner, gevolgd door een opnieuw uitermate geslaagd paalschiettoernooi. Jammer dat het toernooi niet gecombineerd kon worden met het jeugdtoernooi, maar met 65 koppels was er toch sprake van een geweldige opkomst.

Na de poulerondes brak de knock-outfase aan en werd winnen toch wel heel belangrijk. Lager spelende senioren of ouders deden hun best om de gevestigde orde te verslaan en de A-jeugd vond het maar wat leuk om de selectiespelers te kloppen. 

In de halve finales versloegen Alice en Thomas het echtpaar Annemarie en Eddo, terwijl Jair en Jorien de selectiespelers Michiel en Raoul klopten. De finale ging om 23.05 uur van start en 1762 doelpunten later waren de winnaars bekend. 
Alice en Thomas versloegen de jonkies Jair en Jorien met 21-18 en mochten de beker in ontvangst nemen. Thomas hield de beker dus toch binnen de familie, want vorig jaar won echtgenote Simone het toernooi samen met Anouk. 

De complimenten voor Max en Roeland voor het vlekkeloos begeleiden van het toernooi, dank aan Nicole voor het maken van het wedstrijdschema, veeld dank aan allen die hebben meegeholpen met het klaarzetten en opruimen van de palen, tent bouwen, saté rijgen, uitserveren, Chris, Martine, Frank, Tamara en Matthijs voor het bakken, de afwasploeg, het barpersoneel, Peter voor de muziek en het randgebeuren en alle deelnemers voor hun sportiviteit en gezelligheid! 

Kijk hier voor de foto's

IMG_8900.JPG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!