Sponsors

Albatros D1 naar het NK


Afgelopen zaterdag heeft D1 zich gekwalificeerd voor het NK in Vleuten door te winnen van Vriendenschaar. In de zaal zat het team al heel dichtbij een deelname aan het NK, maar glipte het net uit hun vingers. Deze keer was het anders! Het team streed niet alleen tegen Vriendenschaar maar ook tegen de hitte. Tijdens een spannende wedstrijd ging het lang gelijk op, maar Albatros D1 bleek uiteindelijk toch de sterkste!

Met deze winst werd het team van Elwin en Jair 2e in de kampioenspoule en sleepte daarmee een ticket voor het NK op 25 juni in de wacht. Het is voor het eerst sinds het seizoen 2016-2017 dat Albatros D1 weer op een NK staat. De acht beste D-ploegen van Nederland spelen in twee poules van 4. De winnaars van de poules spelen de finale om de titel Nederlands Kampioen. Het toernooi wordt georganiseerd door Fiducia in Vleuten/De Meern. Klik hier voor het programmaboekje!

We wensen Lieke, Luuk, Marlies, Sem, Mila, Ben, Niene, Sven, Elwin en Jair ontzettend veel succes en plezier toe!

Gedurende de dag kun je op de hoogte blijven van de scores via https://mijntoernooi.info/16396

D1.jpg

Kom aanmoedigen!
We are red, we are white, we are f*cking dynamite! Het zou natuurlijk geweldig zijn als we met veel Albatrossers aanwezig zijn om D1 aan te moedigen. We proberen een bus te regelen die zaterdag om 8 uur richting Vleuten vertrekt. Wil je eventueel mee? Hou de website in de gaten!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!