Sponsors

Welterusten kampgangers!

6 juni 2022 21:00


Hoi allemaal, zitten jullie ook allemaal nog bij te komen van het geweldige weekend? De meeste kampleiders zijn inmiddels ook thuis en zijn, net als jullie, aan het nagenieten van een te gek en fantastisch kampweekend. Vanmiddag hebben we het kamphuis weer helemaal opgeruimd en daarna hebben we met alle leiding nog even gegeten in de kantine.

Het zal de komende dagen nagenieten worden met mooie herinneringen aan het zwemmeer, de disco, de bosspelen, de spooktocht, het kampjournaal en nieuwe vriendschappen. 
 
Vanmorgen hebben we in Boxtel afscheid genomen van een grote groep kampdeelnemers, helaas mogen zij volgend jaar niet meer mee. Met een schitterende fotoreportage door de jaren heen hebben wij ze uitgezwaaid.Wil je die afscheidsreportage nog een keertje zien, klik dan hier.
 
Wat hebben we verder nog te melden....
  • Teken; we hebben met de kinderen een aantal bosspelen gedaan en we hebben daarna bij enkele controles bij de kinderen teken ontdekt en verwijderd. Als ouders doet u er goed aan uw kinderen nog even goed te controleren op de eventuele aanwezigheid van teken en deze te (laten) verwijderen.
  • Gevonden voorwerpen; bij de ingang van de kantine staat een AH-krat met gevonden voorwerpen. Kijk gerust even mocht je wat missen of gooi er iets in als er iets teveel naar huis is meegenomen.
  • Heeft u als ouder nog opmerkingen over het kamp? Of heb jij als deelnemer van het kamp ook nog een puntje? Bespreek dit gerust met één van de kampleiders op het veld of neem contact op met Marthijn. Zie voor de namen van de leiding onze website www.albatrosjeugdkamp.nl.  Volgende week dinsdag komt de leiding weer bij elkaar voor de kamp evaluatie. 
De foto's gaan we inventariseren, in de loop van de week zullen we deze online publiceren via een aparte link op onze website.
 
Dat was het voor nu.
 
"Leiding naar bed!!"
 
Groetjes van de kampleiding 
 
groepsfoto_2022.jpeg
groepsfoto_2022b.jpeg
 
 
 
 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!